Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mit tegyek most?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek most? Olyan gáz

Figyelt kérdés
Tesómnak most lesz az esküvője jövő héten és kért tőlem kölcsön pénzt mondta majd meg adja fizetéskor és kérdeztem tőle mondta most nem tudja majd esküvő után de én azt a pénzt is szerettem volna neki adni eskövőre 40 ezer forintról van szó és én 60ra gondoltam most mit csináljak? Adjak neki 20 at és mondjam nem kelli megadni de, az nem tünik kevésnek még vettem pér dolgot neki vagy irjam oda nem kell megadnod?:) nem tudom mit csináljak csak nem akarom ha más előtt adom oda aztz hidjék soher vagyok vagy vhogy tudasam hogy nyoma is legyen? vagy hülyesség ez az egész?
2010. júl. 10. 00:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Úgy döntöttem oda adom a 60 ezret ha kapcsol akkor ugyis vissza adja amivel tartozik hanem akkor célozni fogok rá :)
2010. júl. 13. 09:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!