Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a nagy esküvős FB csoport?
Figyelt kérdés
Egyszer benne voltam egy csoportban, mindenki tette fel, hogy milyen volt, vagy lesz az esküvője, plusz a ruhája, de azóta nem találom, mert egysuer kiléptem. Tud valaki segíteni?2019. júl. 2. 08:28
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. júl. 2. 09:26
3/8 anonim válasza:
Borzasztóan káros! Az ott lévők egymást hergelik bele az ostoba spórolásba és igyekeznek felülírni minden szakmai érvet. Ha jó esküvőt szeretnél, kerüld el!
4/8 A kérdező kommentje:
Fú, oké! Akkor vissza is vonom a jelentkezésem.
Anno amúgy pont azért léptem ki, mert ott volt a sok burzsuá 400 fős lagzival, 3 DJ-vel, szebbnél szebb ruhákkal, a kis esküvőkre meg alig jöttek lájkok, engem ez még idegesített, mintha csak a nagy rongyrázás lenne a jó.
2019. júl. 2. 11:52
5/8 anonim válasza:
Ha engem kérdezel én a magam részéről agyrákot kapok a tipikus "MINDEN KELL" esküvőktől ahol tizennyolc kerekű aranyozott hummerlimuzint húznak szivárványt hányó pónilovak. A kevesebb néha több, főleg ha a kevesebb igényes. Az ott esküvőt szervezők jelentős része szervez "MINDEN KELL" esküvőt ahol van minden, de emiatt mindenre keveset költenek és spórolni próbálnak, aztán a végeredmény meg olyan lesz amilyen.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is tapasztaltam. Nekünk kis esküvő lesz, de én is már kezdtem szégyellni magam, hogy nekünk nem lesz minden olyan hiper szuper extra vagáns. Azt hittem, jó lesz oda belépni így esküvő előtt egy hónappal, de vissza is vontam. :)
2019. júl. 2. 12:07
7/8 anonim válasza:
van egy szintén nem kicsi (25000 fő) de lényegesen kulturáltabb csoport, az "esküvőre készülök" Illetve annak alcsoportjai, mert nem engednek csoporton belül aprohirdetéseket, szolgáltó reklámokat, stb, ezekre mind van külön alcsoport.
8/8 anonim válasza:
Na, igen, a harmadvonalbeli DJ sajàt reklámcsoportja. Azt is kerülném, ha lehet az még rosszabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!