Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foto ötletek? Linkelnetek szép csoport képeket, ötleteket esetleg oldalakat ahol nézelődhetek?
Figyelt kérdés
Jo ido eseten, Balaton parti fotozas lesz, de szeretnek egy "b" verziót is :) a fotos vidékről jön tehát nincs műterme. Az étteremben milyen képeket kene készíttetni??2014. aug. 27. 18:20
1/2 anonim válasza:
Praktikus volna ezt a fotósoddal megbeszélni. A legtöbben nem igazán szeretjük az "azt mondta a Béla/Marinéni/kommentelő, hogy ilyen meg ilyen fotókat csináltassak veled" típusú mondatokat. Valószínűleg (ha jól választottál fotóst) vannak saját ötletei és meg is tudja valósítani Őket, elvégre ezért választottad. Vagy nem? :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nyilván vannak ötletei de nem hiszem hogy leharapja a fejem ha megkérem hogy egy ilyen vagy olyan képet is szeretnek. Abban a kérdésben hogy jól választottam e, biztos vagyok. Csak tudod a menyasszonyok szeretnek álmodozni , elképzelni a fotózást meg ha az messze is van. Es igen, jo lenne fejben elképzelni nehány fotót , amit majd akkor fogunk keszeteni. Körülnéztem tobb fotos oldala közt , es pl koszoruslanyokkal közös csoportkepet csak ritkan lättam . Na ehhez szerettem volna ötleteket.
2014. aug. 28. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!