Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jelentkezett innen valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentkezett innen valaki a viasat3 új esküvős játékára?

Figyelt kérdés
mi ma jelentkeztünk, kíváncsi vagyok, lesznek-e még sokan!
2012. máj. 24. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Ez milyen játék? Leírás van?
2012. máj. 24. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
A 4 esküvöre gondolsz?:)
2012. máj. 24. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

nem ez egy olyan show hogy ha valami extrém esküvőt akarsz mondjuk kiugrani ejtőernyőből és úgy kimondani az igent,meg kell írnod nekik és beszállnak a költségekbe valamint a mennyasszonytáncnak a dupláját is meg lehet nyerni!

Ha az egészet állnák akkor én is jelentkeznék:)

2012. máj. 24. 20:05
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Én jelentkeznék, de a párommal úgy beszéltük meg, hogy a negyedik évfordulónkon esküszünk, 2013 dec 13-án, pénteken, vámpírok bálja stílusban:)=
2012. máj. 24. 20:14
 5/13 A kérdező kommentje:

háát, nem teljesen arról van szó, amit a 3-as ír. két pár lesz egyszerre, ugye mind a két párnak megvannak az elképzelései. Az a lényeg, hogy rá kell venni minél több mindenre a másik párt, hogy az legyen, amit mi szeretnénk. És aki több mindenre veszi rá a másik párt, az nyer.

A díj pedig, hogy két nagy értékű nyeremény közül lehet az első helyezett párnak választani. a másik nyereményt pedig megkapja a második helyezett.

és valóban beszállnak a költségekbe, akár az egészet fizetik.

Hogy jelentkezni hol lehet, nem tudom, mert engem ők kerestek meg

2012. máj. 24. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, drukkolok.

Valamelyik nőcis csatornán volt olyan műsor, hogy a másik párnak kellett megszervezni az esküvőt és aki több mindenben találta el a másik ízlését, az nyert valami szuper nászutat. Vicces, de nem sokan mennének bele egy lutris-esküvőbe:)

2012. máj. 24. 20:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem pont ma kerestek meg, de mi már mindent megszerveztünk, mert szeptemberben lesz a lagzi, nem mondom le emiatt.
2012. máj. 24. 20:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem de nézni fogjuk, hátha nyerünk egy pár jó ötletet.:D
2012. máj. 24. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:
36%
Ország-világ előtti műsorszámnak esküvőt! Gratulálok.. -.-
2012. máj. 24. 23:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi az hogy megkerestek titeket? Hogyan?
2012. máj. 25. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!