Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelentkezett innen valaki a viasat3 új esküvős játékára?
nem ez egy olyan show hogy ha valami extrém esküvőt akarsz mondjuk kiugrani ejtőernyőből és úgy kimondani az igent,meg kell írnod nekik és beszállnak a költségekbe valamint a mennyasszonytáncnak a dupláját is meg lehet nyerni!
Ha az egészet állnák akkor én is jelentkeznék:)
háát, nem teljesen arról van szó, amit a 3-as ír. két pár lesz egyszerre, ugye mind a két párnak megvannak az elképzelései. Az a lényeg, hogy rá kell venni minél több mindenre a másik párt, hogy az legyen, amit mi szeretnénk. És aki több mindenre veszi rá a másik párt, az nyer.
A díj pedig, hogy két nagy értékű nyeremény közül lehet az első helyezett párnak választani. a másik nyereményt pedig megkapja a második helyezett.
és valóban beszállnak a költségekbe, akár az egészet fizetik.
Hogy jelentkezni hol lehet, nem tudom, mert engem ők kerestek meg
Hát, drukkolok.
Valamelyik nőcis csatornán volt olyan műsor, hogy a másik párnak kellett megszervezni az esküvőt és aki több mindenben találta el a másik ízlését, az nyert valami szuper nászutat. Vicces, de nem sokan mennének bele egy lutris-esküvőbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!