Férjem ex. -e 4 év után jelentkezett e-mailben, hogy kellenének neki a régi képei. Ha 4 évig nem hiányzott neki, akkor most miért jelentkezett? Aggódhatok?
Jobb ha odafigyelsz!Pontosan azt gondolom,amit te.ha négy évig nem hiányzott,akkor most mi van?Hogy gondolja,hogy ti majd őrízgetitek az őt ábrázoló képeket,várva mikor jelentkezik érte?Szálljon már le a földre!
Arra viszont figyelj,hogy emiatt nehogy veszekedés legyen a férjed és közted!!!Ha fittyet hánytok rá akkor majd észheztér.Ne írjatok neki,ezzel nem adtok okot még egy levelére.
Szia
Szia, szerintem ne aggódd magad halálra!Nekem pl pont a napokban jutott eszembe, hogy van egy pasztellkrétakép, amit én csináltam és kereteztettem be az egyik exemnél. Hat éve mentünk szét, neki azóta felesége van és most várják a babát. Nem tudom, nem lenne ildomos, de szeretném viszzakapni a képem.
Lehet h 4 évig nem hiányzott neki, most meg igen. Van ilyen. De igaz, ha van félnivalód, úgysem tudsz nagyon mit csinálni, azontúl meg kár ezen stresszelned magad.
szerintem mindegy mikor jut eszébe, lehet tényleg van pár kép egy régi nyaralásukrol vagy akármiröl amin rajta van a xy barát, rokon nagymama amit most szeretne megkapni.
szerintem a legjobb az lenne ha vannak ilyen képek (gondolom egy külön dobozban) akkor elküldenétek és lezárva a gond. ha ezekután is irogat akkor már ellehet gondolkodni hogy mit is akar. addig felesleges ilyenen agyalni.
4 evig nem hianyoztak neki a kepek, most pedig igen, ebben nincs semmi kulonos.
Szerintem ne aggodjal, a kepeket kuldjetek el neki, a ferjedtol kerdezd meg honnan tudja az ex az e-mail cimet, es beszeljetek tisztan. Ha a ferjed nem akar semmit tole, akkor ugysem lesz semmi ne aggodjal.
Te ugyis erzed, hogy a ferjed oszinte e, vagy esetleg kodosit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!