Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 nap mulva lesz az eskuvonk en ma megtudtam hogy terhes vagyok 8 hetes nem akarom hogy megtudják, rá fognak jönni micsinaljak?
Csak a páromnak mondom el ha hazajön munkából.
Hányingerem szokott lenni nagyon és nem bírok enni. Parfümöktol is nagyon hanyingerem van hányni csak reggel hánytam eddig. Es nagyon álmos vagyok már 7-8kor en nem akarom hogy megtudjak:(
Ne mondd el, ha kérdezik, azért iszol keveset, mert mégiscsak az esküvőd, emlékezni szeretnél és sokáig bulizni, nem akarod alkoholtól mámorosan megélni. Az anyakönyvvezetővel igyatok alkoholmentes pezsgőt, azt elég vele megbeszélni, és utána senki nem fog gyanakodni, hiszen azt is lehúztad. Ha a tanúknak sem akarjátok elmondani, akkor feltűnésmentesen legyen megjelölve melyik kié (szalagos legyen az ifjú páré, vagy ilyesmi, biztos lehet ilyet is). A rosszullétet foghatod az idegességre, de egyébként remélhetőleg nem fog feltűnni senkinek.
Az álmossággal nem tudom mit lehet kezdeni, de talán az izgatottság és a boldogság segít. Meg kávé, vagy tea.
Sok boldogságot mindkettőhöz! :)
Istenem, ez legyen a legnehezebb dolgod az életben, komolyan... ha nem akarod, hogy megtudják, akkor
1. ne mondd el senkinek
2. igyál gyerekpezsit a pincérrel egyeztetve, h ne lássák, miből tölt, vagy töltse át másik üvegbe (rengeteg titkolt terhes menyasszony van, nem lesz újdonság egyiknek sem - ha “felesezni” akarsz közönség előtt, azt is simán megoldják)
3. a kóládra meg mondd azt, hogy cuba libre...
Bocs, de ennyire életképtelen ne legyél már basszus, elvileg felnőtt nő vagy, nem? Akkor viselkedj is úgy, találd fel magad egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!