Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi mindenki azt hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Elmondtuk h összefogunk házasodni és h mikor lesz az esküvő és mindjárt az volt az első kérdés h terhes vagyok-e2018. júl. 4. 19:56
1/13 anonim válasza:
Ez az élet körforgása. Vagy csak meghíztál :D
2/13 anonim válasza:
Engem is kiborított.. tőlem is mindig ugyanezt kérdezték, pedig eszem ágában sem volt a gyerek.
3/13 anonim válasza:
Azért, mert sokan azért házasodnak össze, mert a lány terhes lett. Van nekem is ilyen ismerősöm.
4/13 NDSM válasza:
Azért, mert napjainkban nem divat a házasságkötés! Így sokan úgy gondolják, hogy egy nem feltétlenül várt gyermek az oka a házasságnak!
5/13 anonim válasza:
Nagy az hasad. Tolem senki nem kwrdezne ezt 50 kiloval. Biztos duci vagy, vagt csunyabb, vagy valahogy alatta a parodbak.
6/13 A kérdező kommentje:
48kg vagyok és 162cm:)
2018. júl. 4. 20:14
7/13 anonim válasza:
Van még pár részlet amit kihagytál. Mióta vagytok együtt? Eljegyzés és lagzi közt mennyi idő lesz?
Környezetemben több villámlagzi volt. Féléven belül, vagy gyakorlatilag jegyes időszak nélkül. Ott mind gyerek lett az eredmény. Hasonló esetekben nekem is első gondolatom, hogy terhes az ara, mert már többször láttam ezt.
8/13 anonim válasza:
Mert kb ez van az esetek nagy tobbsegeben, ha egyaltalan lesz hazassag, mert legtobben akkor hazasodnak ha mar jon a baba
9/13 anonim válasza:
Gondolom azért, mert pár hónapon belül lesz az esküvő, mintha "sürgős" lenne.
10/13 A kérdező kommentje:
5 hónap lesz.
6 éve vagyunk együtt
2018. júl. 4. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!