Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi mindenki azt hogy terhes vagyok?
Még a legjóhiszeműbb is rögtön arra gondol, hogy nyomós ok kell az esküvőhöz, ezért kérdezik, hogy terhes vagy-e.
Mi az eljegyzés után azonnal elkezdtük a szervezést, és 7 hónap múlvára már megszereztünk mindent. Közben elkezdtem a babavállalás előtti orvosi vizsgálatokat, és mindenki azt mondta, hogy 1-1,5 év lesz, mire összejön. Így belevágtunk az esküvő előtt pár hónappal,hogy ha sokáig tartana, ne csússzunk ki az időből. Össze is jött az első hónapban és nagyon örültünk, viszont mindenki azt hitte (még a közvetlen rokonok sem hittek nekünk), hogy besikerült és kapkodunk. Elkezdhettem volna magyarázni, hogy extra gyorsan összejött és terveztük, de hiába lett volna, így azt tettük, amit neked is javasolok: egy darab rövid válasz és lépj tovább a részletekre.
Amikor mi bejelentettük a szűk családnak (még aznap, amikor az időpontot lefoglaltuk), én is kaptam ilyen kérdéseket. Bár nálunk azért is volt iszonyatosan gáz, mert rá kellett jönnöm, mennyire nem gondolkodnak az emberek, mielőtt h_lyeséget beszélnek, ugyanis 11 hónappal az esküvő kiírt dátuma előtt szóltunk nekik.
(külföldön élünk, ennyivel előbb muszáj volt elkezdeni a szervezést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!