Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 nap mulva lesz az eskuvonk en ma megtudtam hogy terhes vagyok 8 hetes nem akarom hogy megtudják, rá fognak jönni micsinaljak?
Csak a páromnak mondom el ha hazajön munkából.
Hányingerem szokott lenni nagyon és nem bírok enni. Parfümöktol is nagyon hanyingerem van hányni csak reggel hánytam eddig. Es nagyon álmos vagyok már 7-8kor en nem akarom hogy megtudjak:(
Miért félsz hogy rájönnek? Vallásosak a szülők/barátok?
Egyebként meg ne mond el. Ha nemtudom rádjön a hányinger vagy hasonlók akkor mondd azt hogy előző nap rosszat ettél stb.
Ne parázz rá.
Pl. onnan jönnek rá, hogy nem iszik alkoholt.
Szervezd meg, hogy a poharadba alkohollal tűnő pia kerüljön.
Kinek nem akarod elmondani és miért? Miből jönnének rá?
Ha hánysz mondd hogy izgulsz, sokat ittál, rosszat ettél
Marha jó, hogy ennyire alkoholista világot élünk, hogy a titkolt várandósság akkor tűnik fel mindenkinek, ha egy nő nem iszik a szent alkoholból, az élet értelméből.
Amúgy rendeljen suttyomban alkoholmentes italt, elég sokféle van. Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!