Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év kapcsolat után, reménykedhetek még?
Figyelt kérdés
Idén lesz 10 éve hogy együtt vagyunk a párommal, van egy 4,5 éves kislányunk, 4 éve élünk saját házunkban. Kislányunk születése után megkérte a kezem, viszont egy elég komoly vita után számomra értelmét vesztette az eljegyzés, és amúgy sem úgy alakult az egész ahogy kellett volna. Én viszont vágyom rá.. Szerintetek van még esély arra hogy 10 év után erőt vesz magán hogy legyen esküvő? Ha barátok rokonok kérdezik, hallgat. Beszélni nem tudok erről vele, mert semmi hajlandóságot nem látok rajta, azt viszont nem szeretném hogy csak azért legyen bármi is mert én ki erőszakoltam. Sokszor van olyan érzésem hogy semmi értelme ennek a kapcsolatnak, biztos azért nincs esküvő mert nem szeret stb.... Az évek alatt már már betegesen, naponta gondolok rá, naponta nyúzom magam emiatt. Válaszokat előre is köszönöm2019. jún. 3. 19:07
21/28 A kérdező kommentje:
Eljegyzéskor fel sem hoztuk az esküvőt, utánna pedig egy kis időre külön költöztünk. És innentől éreztem azt hogy nem vehetem fel a gyűrűt újra mintha mi se történt volna. Úgy voltam vele hogy fiatalok vagyunk, majd idővel ha mind ketten jobban akarjuk vissza térünk rá. Én 26, ő 30 éves lesz. Elég fiatalon kerültünk össze. A kötelességeit természetes el látja. Rendesen dolgozik nem iszik nem jár el bulizni, mondhatni teljesen átlagos az életünk. Apa anya dolgozik gyerek oviba. Függetlenül ettől, nem tudom hogy mondjuk 10 év múlva is azt fogom e gondolni, hogy nem baj, nem lett esküvő. De legalább boldogok voltunk. Kislány korom óta erről álmodtam, és most ha kompromisszumot is kötök, bennem lesz hogy miért én alkudok meg, és miért nem ő? Persze ezt meg kellene beszélni.. Csak én nem vagyok elég bátor, neki viszont ugy néz ki eszébe sem jut, ha mégis, akkor sem mondja. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
2019. jún. 4. 20:04
22/28 anonim válasza:
26 éves vagy. Nagyon fiatal egy ekkora kompromisszumhoz.
Azt hiszi a gyerek miatt úgyse hagyod el, hát neki így kényelmesebb.
23/28 A kérdező kommentje:
Tudja hogy nem vallom azt az elvet hogy a gyerek miatt együtt kell maradni. És ezt nem csak mondom, így is gondolom.
2019. jún. 4. 20:45
24/28 anonim válasza:
Kérdés: miért Ő alkudjon meg ha Te nem akarsz? B457od van egy gyereked, képes lennél egy esküvőért feladni, hogy családban nőhessen fel? Döbbenet!
25/28 anonim válasza:
Szerintem van egy dolog, amibe még nem gondoltál bele. A férfiak másképp gondolkodnak. Az eljegyzés utáni szétköltözést te szünetként fogtad fel, aztán rendbe jött, folytattátok úgy, ahogy előtte éltetek. De mi van, ha ő akkor szakításként fogta fel, ami után újrakezdtétek, de a fejében az eljegyzés nullázódott és már nem menyasszonyaként, hanem "simán" élettársként tekint rád. Ez lehet ugyanolyan szoros kötelék, de nála így képben sincs az esküvő, mert a szakítással az is törlődött a tervek közül? Ezt kéne esetleg kiderítened.
26/28 A kérdező kommentje:
Ez így van, csak az én oldalamrol. Azután már nem tudtam fel venni a gyűrűt, szét mentünk így az eljegyzés is felbomlott(részemről). De ezt tudattam vele is, így képbe van hogy úgymond nem járunk jegyben.
2019. jún. 6. 17:49
27/28 anonim válasza:
Akkor miért várod, hogy elvegyen?
28/28 anonim válasza:
Reménykedhetsz, csak nincs értelme. A ti kapcsolatotok az eljegyzéskor érte el a csúcsát, azóta hanyatlófélben van. Mások kapcsolata kiteljesedik a házasságban, gyerekekben, és esetlegesen onnan indulnak el lefelé a lejtőn (ha nem vigyáznak a házasságra), ti már rég túljutottatok a csúcson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!