Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 10 év kapcsolat után, reményke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év kapcsolat után, reménykedhetek még?

Figyelt kérdés
Idén lesz 10 éve hogy együtt vagyunk a párommal, van egy 4,5 éves kislányunk, 4 éve élünk saját házunkban. Kislányunk születése után megkérte a kezem, viszont egy elég komoly vita után számomra értelmét vesztette az eljegyzés, és amúgy sem úgy alakult az egész ahogy kellett volna. Én viszont vágyom rá.. Szerintetek van még esély arra hogy 10 év után erőt vesz magán hogy legyen esküvő? Ha barátok rokonok kérdezik, hallgat. Beszélni nem tudok erről vele, mert semmi hajlandóságot nem látok rajta, azt viszont nem szeretném hogy csak azért legyen bármi is mert én ki erőszakoltam. Sokszor van olyan érzésem hogy semmi értelme ennek a kapcsolatnak, biztos azért nincs esküvő mert nem szeret stb.... Az évek alatt már már betegesen, naponta gondolok rá, naponta nyúzom magam emiatt. Válaszokat előre is köszönöm
2019. jún. 3. 19:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
34%
Ahogy előttem írták: ha minden más oké, akkor felejtsd el az esküvőt és örülj annak amid van. Ha meg az esküvő fontosabb annál amid van akkor menj, keress valakit aki elvesz (de az sem lesz tökéletes).
2019. jún. 3. 19:38
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
#10 Épp ezért nem lépi meg a pasas. Volt rá ideje elég, hagyjuk azt, hogy komoly lépés...nem akarja és kész. Megvan már a kényelmes élete, nem is szerelmes rég.
2019. jún. 3. 19:38
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
#7 vagyok, kicsit túl gondoltad az "ilyen" szót. Csak annyit értettem alatta, hogy aki nem akar elvenni, ahhoz nem akarok hozzámenni.
2019. jún. 3. 19:40
 14/28 anonim ***** válasza:
46%
Kár reménykedni. Szex van, gyerek van, ház van, felelősség nincs.
2019. jún. 3. 19:41
 15/28 anonim ***** válasza:
28%
#14 ja mert majd a házasságtól jön meg a felelősség, amúgy nem kell a gyereknek enni adni, a számlákat kifizetni. facepalm
2019. jún. 3. 19:48
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
#15 Erre én is gondoltam. Gondolom, most is ellátja a kötelességeit, nem? Máskülönben a kérdező aligha lenne vele és akarna a felesége lenni.
2019. jún. 3. 19:50
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nem értem, minek jegyzett el, ha nem akar házasságot. Mármint ha valaki házasságellenes, az meg sem lépi az eljegyzést...

Nem lett ráerőltetve annak idején, és úgy érezte, hogy megteszi, hogy "elsimítsa a dolgokat", és azt várta, hogy ettől majd lenyugszol? Nem csak miattad, erőltetve tette azt is?

Ezek fontos kérdések még azért.

2019. jún. 3. 22:11
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ne reménykedj. 10 éve vagytok együtt, van saját házatok, van gyereketek, mindenetek megvan, amire az emberek egyébként egy házasságban vágynak. Nem jó irányba halad a kapcsolatototok, ha nincsen kommunikáció. Ezt meg kell beszélnetek. Egyébként mi volt az a dolog, ami miatt nem vett el? Egy eljegyzés után 30 nap és házasok is vagytok 2 tanúval. Amíg ezt nem tisztázzátok, addig ne is reménykedj benne, mert ez így nem egy biztos lábakon álló kapcsolat, hiba lenne, ha valamilyen csoda folytán elvenne most. Tudom, közhely, de ebben az esetben határozottan igaz: vagy megszoksz, vagy megszöksz.
2019. jún. 4. 07:43
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"A kommunikáción kívül minden jól működik. Nem erőssége a komolyabb dolgokról való beszélgetés."

Azért a kommunikáció elég fontos része egy kapcsolatban. Ha az nem működik, semmi nem működik.

2019. jún. 4. 08:15
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj lesz vele beszélni. Ha ő nem vevő a témára, akkor csak te mondd el neki, hogy te szeretnéd, ha az eljegyzést házasság követné.

Nem gondolom ,hogy ez erőszakoskodás lenne, mondd el, mit gondolsz a témáról és hagyd érni benne.

Aztán ha semmi nem történik, nem hozza fel néhány hónap alatt sem, akkor lehet leülni és átbeszélni a dolgot.

2019. jún. 4. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!