Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 10 év kapcsolat után, reményke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év kapcsolat után, reménykedhetek még?

Figyelt kérdés
Idén lesz 10 éve hogy együtt vagyunk a párommal, van egy 4,5 éves kislányunk, 4 éve élünk saját házunkban. Kislányunk születése után megkérte a kezem, viszont egy elég komoly vita után számomra értelmét vesztette az eljegyzés, és amúgy sem úgy alakult az egész ahogy kellett volna. Én viszont vágyom rá.. Szerintetek van még esély arra hogy 10 év után erőt vesz magán hogy legyen esküvő? Ha barátok rokonok kérdezik, hallgat. Beszélni nem tudok erről vele, mert semmi hajlandóságot nem látok rajta, azt viszont nem szeretném hogy csak azért legyen bármi is mert én ki erőszakoltam. Sokszor van olyan érzésem hogy semmi értelme ennek a kapcsolatnak, biztos azért nincs esküvő mert nem szeret stb.... Az évek alatt már már betegesen, naponta gondolok rá, naponta nyúzom magam emiatt. Válaszokat előre is köszönöm
2019. jún. 3. 19:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs rá esély.
2019. jún. 3. 19:09
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy jobb is nem erőltetni a kérdést, ha egyébként úgy érzed, a kapcsolatotok már nem az igazi és gyanítod, hogy nem szeret. Szerintem próbáld meg megbeszélni vele ennek ellenére is, egyrészt a problémáitokat, másrészt meg rákérdezni, hogy ezzel az eljegyzéssel szeretne-e bármit kezdeni. Az nem lesz kierőszakolás, mert megkérdezed tőle, mégis mik a szándékai. Rokonoknak, barátoknak nem kell elmondani, de legalább téged avasson már be, hiszen ez a kettőtök közös élete, nem csak az övé egyedül. Azon meg érdemes lenne elgondolkodnod, hogy miért fontos ez neked ennyire, a kapcsolatotok stabilitását a létező legerősebb kapocs (gyerek) sem tudta növelni, látod, akkor miféle változást remélsz az esküvőtől? Gyakorlati változást nem hoz, legfeljebb egy rövid ideig jól érzed magad, de attól még sem a kapcsolatotok nem lesz jobb, sem szeretni nem fog jobban (ha esetleg igazad van, és már tényleg nem szeret- ezt nem tudhatjuk).
2019. jún. 3. 19:13
 3/28 anonim ***** válasza:
81%

Hmmm...kinek mi. Nekem a társam, az egészséges, szép gyerekem, az otthonunk lenne a boldogság, nem egy esküvő. De te tudod.

Szerintem ha akart volna, már elvett volna.

2019. jún. 3. 19:13
 4/28 anonim ***** válasza:
7%

"Sokszor van olyan érzésem hogy semmi értelme ennek a kapcsolatnak, biztos azért nincs esküvő mert nem szeret stb.."

Nem akar mindenki megházasodni , miért nem lehet ezt megérteni? Nem mindenkinek fontos.

De ezen kívül, hogy nem akar megházasodni, milyen a kapcsolatotok?? Felejtsd most el az esküvőt.

Milyen az életetek együtt milyen a kapcsolatotok?

Ezen kívül szenvedélyes, vidám, boldog, őrült, szeretitek egymást, minden csodálatos?

Ha az, akkor ne baz**d el egy esküvő miatt.

2019. jún. 3. 19:19
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Felesleges összeházasodni valakivel, akivel ennyire nem működik a kommunikáció.
2019. jún. 3. 19:25
 6/28 A kérdező kommentje:
A kommunikáción kívül minden jól működik. Nem erőssége a komolyabb dolgokról való beszélgetés..
2019. jún. 3. 19:33
 7/28 anonim ***** válasza:
49%

1. a házasságtól semmi nem lesz jobb

2. minek házasodnál össze egy ilyen emberrel?

2019. jún. 3. 19:35
 8/28 A kérdező kommentje:
Csak nekem fontos (volt.?) már sokszor úgy érzem hogy ennyi idő után már minek, el vesztette már a varázsát. De közbe meg bennem van ez a jaj de nagyon szerettem volna érzés. Anyós is tett már emiatt olyan megjegyzést ami eléggé szíven ütött.
2019. jún. 3. 19:35
 9/28 A kérdező kommentje:
7.es. Milyen emberrel? Ennyiből te tudod hogy milyen ember? Nem hinném
2019. jún. 3. 19:37
 10/28 anonim ***** válasza:
73%

Egész életedben nyomasztani fog, ha nem beszéled meg vele.

Ne hagyd, hogy lerázzon, mert rámehet a kapcsolatotok.

Az esküvő fontos, nagy lépés. Onnan is látszik, hogy sokan nem lépik meg. Nem véletlenül.

2019. jún. 3. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!