Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk! Akik 1 éven belül egymásba szerettetek, megesküdtetek és már talán a gyerek is útban van, még tart a kapcsolatotok?
7 éve ismerkedtünk meg, 6 éve házasok. 2 éves a gyerek, amit más családi dolgok (anyós) miatt korábban nem akartam, és amikor igen, abban már a korom is befolyásolt és valamiféle remény, hogy rendbejöhetnek a dolgok, hiszen a férjemmel minden rendben lenne, ha nem lenne ott az anyós...
Együtt vagyunk, de nem vagyok maradéktalanul boldog, és az elejétől ennek megváltoztatására törekszem, hogy ne függjünk anyóstól, de a féjem kezében van a döntés, aki 2 tűz között van.
A lényeg, hogy ahogy most látom, nem csinálnám újra, egyáltalán: férjhez se mennék, ha újra kezdeném!
1 év elég lehet a társ megismeréséhez, akár rövidebb is. DE! Tanácsom, hogy ne felejtsd el, a házassággal rokonokat is kapsz, akik befolyásolják az életedet, sajnos őket is érdemes megismerni, ha erre adod a fejedet. És főleg az anyós, mint a kaméleon, úgy változik. Amíg nem vetted el a fiát, addig örül, hogy a fia társra talált, majd a jellemétől függően kiderül, hogy mennyire köti magához a fiát, de akkor már házasok vagytok, amikor pokollá teheti az életedet (és ez akkor is, ha egy angyal vagy, tőled függetlenül, csak az ő jellemétől függöen IS LEHET!!!), és ha csak 1 évet adsz magatoknak házasság előtt, ez nem biztos, hogy kiderül.
2008 februárban megismertem,szeptemberben már 5hetes terhes voltam,2009 januárban lagzi,most 13 hónapos a lányom!
Együtt vagyunk,de amíg jártunk teljesen más arcát mutatta.
Ha újra kezdhetném,tuti,hogy nem mennék hozzá:S
De ez az én választásom volt:s
Nagyon jó érzés olvasni,hogy ilyen sok embernek,akik elég hamar elkötelezték magukat egymás mellett,jól sikerült a kapcsolata.
Én valahol ettől félek,valahol már vágyom rá,mindenesetre a párom 5 hónap után legalább 3 hete mondogatja,hogy vágyik rá,hogy hozzátartozzak,hozzámenjek feleségül és nagyon boldog lenne,ha a gyerekét hordanám a szívem alatt.Én néha kötözködtem vele,hogy dehát még nem is vagyunk együtt sok ideje,de az ő véleménye meg az,hogy a tartalom a fontos,nem az idő.
Szóval mivel nem tapasztalatból beszélek,csak annyit mondok,hogy nagyon is el tudom képzelni:)
20L
Én 4és fél éve vagyok együtt a párommal és gyorsan jött a baba nálunk, van 2 gyermekünk egy 3 éves és egy 2 hónapos!Jövőre házasodunk!
Boldogok vagyunk hisz a gyerekek azok nagyon összetartanak minket!
Csak rajtatok múlikugyfelszolgalat@digikabel.hu,hogy működni fog vagy sem!Ha szeretitek egymást akkor meg nem kell félni!
Magamrészéről ilyenről nem tudok beszámolni, mert ezeddig minden ilyen irányú döntést hosszú tapasztalatszerzés előzött meg, (3-6 évnyi jegybenjárás)
Ámde szüleim 3 hónapi ismeretség után házasodtak össze, gyerek is lett egy éven belül, és ennek már 55 éve.
Nekik bejött:)
Nem tudom, hogy a kedves kérdezőt, és azokat, akik erre a kérdésre keresi-e a választ, befolyásolja-e a válaszok %-os értékelése. Még egyszer a figyelmedbe ajánlom, mert segíteni akarok, hogy mennyire fontos nemcsak a leendő társadat, hanem a családját is megismerni:
Egyébként mi 2-3 héttel a megismerkedésünk után összeköltöztünk, abba a házba, amit férjem anyósomékéhoz épített, tehát elvileg volt idő kiismerni mindenkit. (Csak éppen külföldön, és az erős tájszólás miatt akinek volt takargatnivalója, az úgy fejezte ki magát, hogy ne jusson tudomásomra, amit nem akart).
Az előző hsz-ról jutott eszembe, hogy a régi öregek esete szerintem más tészta. Nemrég voltunk egy gyémántlakodalmon, ahol a férj+feleség 1 hónapos (!) együttjárás után összeházasodtak. Mivel akkor ált. a szülők keresték a fiúknak a feleséget, összeismertették őket és nem volt választásuk. Ha esetleg nem a szülők választották, hanem saját maguk, akkor is "illett" bizonyos korban összeházasodni, a válás pedig a vallási tradíciók miatt szóba se jöhetett. Pl. ezen a gyémántlakodalmon a feleségnek volt egy olyan megjegyzése az ünnepi beszéd után, hogy "eddig mindennap azt főztem, amit akartál, mától az lesz, amit én akarok". Ez is sokat mond...
tegnap 19.45
Nekünk a férjemmel megismerkedésünk után fél évre volt az eljegyzésünk,rá fél évre az esküvőnk.Az esküvő után egy hónapra már teherbe estem.Együtt vagyunk 10 éve,van egy 9 éves lányunk és egy 6 éves kisfiúnk.
Szerintem lehetséges! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!