Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez másnak is rosszul esne vagy csak nálam van ez?
Figyelt kérdés
Van két közeli barátom aki nem jön el a legénybúcsumra de esküvőre igen. Okot nem mondtak de nekem elég rosszul esett és lassan úgy állok hozzá hogy ha oda nem jönnek akkor esküvőre se kell jönniük. Ti mit gondoltok erről?2019. máj. 28. 19:48
1/4 anonim válasza:
Milyen legénybúcsú? Nem valami ilyen túltolt dolog? Én azért szoktam kihagyni egyiket-másikat, mert többe kerülne, mint amennyit az egész esküvőjére szánnék. Pl többnapos külföldi ereszd el a hajamat
2/4 anonim válasza:
Azt hogy hisztis vagy. Minek legénybúcsút tartani eleve, akkora baromság, másik meg, lehet dolguk van akkor. Nem mindegy, miért nem akarnak elmenni? Lehet asszony se örülne neki, ha piálnának, esetleg lennének csajok is. Etc.
Sok dologtól függ.
3/4 anonim válasza:
Lehet tényleg barátnő miatt
Pl én sem engedném el a párom ilyenekre
4/4 anonim válasza:
Kérdező: eshet rosszul, de azért emiatt felrúgni egy barátságot erősen gyerekes.
Utolsó: addig lennel a párom amíg először kijelented, hogy elengedsz/nem engedsz el valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!