Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar velem szilveszterezni. Ez másnak is rosszul esne?
8 hónapja vagyunk együtt de ő még az exével egy fedél alatt él. Most pár napja szólt hogy ő inkább az ismerőseivel meg barátaival szilveszterezne (az exével együtt természetesen) mert azt már korábban úgy tervezték meg.
Azt mondja szereti bennem h megértő és érzelmileg intelligens vagyok és hogy biztos megértem a dolgot, és ezzel mennyit nőnék a szemébe.
Kb be vagy sorolva abba a kategóriába, mint zsebből előrántható pnyalókiskutya...
Gerinc kell hozzá, hogy ezt csinálja egyik ember a másikkal, de ha ő kapná ezt viszont, már rég sehol se lennél.
Vazze és te elviselsz egy ilyen szitut, hogy az exxel lakik együtt? 1-esnek igaza lehet lehet hogy te vagy a titkos dugipajti és ő a hivatalos. Hihetetlen, mit be nem kajálnak az emberek.
30N
Ő nem a barátnőd, hanem a szeretőd.
Az exe meg a pasija.
Nyugodtan megcsalhatod, vagy keress mást.
Közben felhívtam és mondtam neki h mivel engem korábban hívtak haverok, elmegyek velük bulizni. Erre besértődött hogy biztos csajozni akarok.
4-es mondtam neki h költözzön hozzám de ide nem hozhatná a macskáját.
Hát apukám csúnyán palota vagy vève! Már korábban így rerveztèk meg, mikor már 8 hónapja veled van? Ha ő már ex, a többiek meg barátok, mièrt is nem hív el tèged is? Mert önmagában annak nem lenne akadálya normális esetben, hogy veled is, meg a barátaival is legyen. Inkább az itt a gond, hogy ő az exèvel akar lenni, aki könnyen lehet nem is ex.
Az meg csak egy manipulatív szöveg, hogy nagyot nőnèl a szemèben...persze. Egyszerűen csak bábnak akar használni, mint ahogy eddig is. Más ember tuti nem tűrnè el, hogy a párja mèg hónapokig az állítólagos exèvel èljen egy fedèl alatt.
Te is nyisd ki már a szemed, ès lásd a valóságot, ne azt amit látni akarsz!
Összebalhéztunk mondtam h akkor keressen ha fel akar vállalni.
Csak ilyenkkor mindig jön h nélkülem nem tud aludni meg enni, milyen rossz, hogy távol vagyok tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!