Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar velem szilveszterezni. Ez másnak is rosszul esne?
8 hónapja vagyunk együtt de ő még az exével egy fedél alatt él. Most pár napja szólt hogy ő inkább az ismerőseivel meg barátaival szilveszterezne (az exével együtt természetesen) mert azt már korábban úgy tervezték meg.
Azt mondja szereti bennem h megértő és érzelmileg intelligens vagyok és hogy biztos megértem a dolgot, és ezzel mennyit nőnék a szemébe.
Persze, ez az erzelmi zsarolas resze.:)
Hasonloakat en is ateltem, szerintem jobb, ha uj vizekre evezel.
22/F :)
De te miért ne mehetnél együtt az ő ismerőseivel, barátaival?
Egyáltalán tudnak rólad?
4-es vagyok, most már tuti, hogy te titkos vagy. Láttad a macskát, voltál a csajnál? Nem vihetném a macskám, akkor is keresnék egy másik helyet, de exnél nem maradnék, ha komolyan gondolnám!!
Szerintem is indítsd az új évet úgy, hogy nem ver át röbbet.
30N
14-es voltam nála többször is persze.
Most viszont öszevesztünk, mert végül elmentem a haverokkal bulizni. Erre azt mondta, hogy ezt csak boszúból csináltam és hog y elbizonytalanodott hogy neki ilyen bosszúálló pasi kell-e. Aztán még hozzá tette hogy a volt pasija mennyivel megértőbb, meg megvigasztalta miután az én bunkóságom miatt szomorú volt.
Ez volt tegnap de. azóta nem beszéltünk. Sztem nem is fogunk.
Ez egy manipulatív önző liba. Persze, neki jár a választott szórakozás, te meg ülj otthon egyedül, mert az a megèrtès.
Írd meg neki, hogy akkor nyugodtan ápolgassa csak az exe, te nem vagy kíváncsi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!