Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom barátja a párom kolléganőiről áradozik. Eddig nem voltam féltékeny de ez bogarat ültetett a fülembe. Másnak is rosszul esne?
Szerintem ebbe nem kéne sokat belelátni. Egyrészt nem a te barátod írogatott a barátjának hogy milyen jó nők a kollégák. Másrészt még csak olyat sem írt ha ja igaza van, szerinte is. Ez a reakció szerintem csak annyit jelent hogy reagált valamit, de nem különösebben akar ebbe belemenni.
Meg nyilván te is tartasz vonznak más férfit, ha más mész az utcán, látsz valakit és elismered magadban hogy hű jól néz ki. Ettől még nem szereted kevésbé a párod. emberek vagyunk, nem tökéletesek.
Nem célzok semmire, csak túl sok mindennek kellett ahhoz "összeérnie", hogy te most remegő gyomorral klimpírozzál itt.
Mert ha éppen nem együtt néztek tévét, akkor ez már nem történik meg, ha éppen nem vagy bevonva a beszélgetésbe, akkor sem, és a párod haverja meg azok után, hogy tudta vagy sejthette, hogy te is nézed az üzeneteket, csak benyom egy ilyet.
Inkább felettébb érdekesnek címkézem, hogy neked milyen a pároddal való viszonyod vagy az ő személyisége, neked kell tudnod, de látok rá egy kis esélyt, hogy ez csak megrendezett szituáció volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!