Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom barátja a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom barátja a párom kolléganőiről áradozik. Eddig nem voltam féltékeny de ez bogarat ültetett a fülembe. Másnak is rosszul esne?

Figyelt kérdés
Az esti tévézésünk során kezdett el pittyegni a párom telefonja. Eleinte rólunk kérdezett a barátja. Így én is be voltam vonva a -beszélgetésbe. Majd jöttek az üzenetek, hogy a "múltkori témára visszatérve igen jó bukszák vannak nálatok tényleg" "lenne aki után én is megfordulnék, a csinosakon át is mennék". Ennyit tudtam elolvasni. A párom röhögő fejes smileyval reagálta le majd kilépett. Rettentően zavar. Remeg a gyomrom. Jó fél éve nem találkoztak, már nem egy helyen dolgoznak, de nem is szeretném, ha ilyen fickó mellett lenne naponta. Tényleg jó nők vannak a munkahelyén, eddig is feltűnt de abszolút megbíztam a pasimban, most viszont meglepődtem, hogy ez a téma.
2019. jan. 3. 19:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hm érdekes amit mondasz, végülis igazad lehet! De akkor mi lehetett a célja, felnyitni a szemem, hogy de jó nők vannak a munkahelyén vagy féltékennyé akart tenni?
2019. jan. 4. 04:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet szimplán féltékennyé akart tenni, látni akarta, hogy ráparázol-e a dologra, lehet hogy mostanában kissé beszürkült a kapcsolatotok, lehet nem biztos magában, vagy lehet te hagytad el magadat egy kicsit az utóbbi időben, passz, ezt neked kell tudnod, érezned.

De ez csak egy feltételezés, lehet, hogy tényleg véletlen volt, de valahogy kiérzem a tervezettséget és a dramaturgiát ebből az egészből.

2019. jan. 4. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!