Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez másnak is rosszul esne, vagy csak én vagyok erre érzékeny?
Több, mint három éve vagyunk együtt a párommal. A karácsony úgy néz ki, hogy én átmegyek egy nap hozzájuk kajálni, családozni, stb, ő meg talán jön hozzánk, talán nem.
Tegnap, szilveszterkor ismét náluk voltunk, mert jött a másik nagymamája, családoztunk, stb.
Röviden, én találkozom az ő kb egész pereputtyával, mindkét nagyijával, szüleivel, ő meg egyszer egy fél órára eljött az én nagyszüleimhez, (nekem amúgy is egy van csak), most kérdeztem, hogy ma eljönne-e velem gyorsan boldog új évet kívánni, erre persze már nemet mondott.
Nekem rosszul esik, hogy én ennyi időt töltök a családjával, (amúgy nagyon kedvesek, szeretem őket), de ő az ünnep alatt összesen egy órát nem képes arra szánni, hogy elkísérjen. Nem szeretnék hisztis lenni, hogy ezért "pampogok", de ettől még rosszul esik.
A pasid egy önző köcsög szemétláda. Te nem vagy neki fontos. Az ő családja gondolom a szent, ő hozzájuk mindig menni kell. Feltételezem nem gyerekek vagytok már, mi ez már, hogy szülőkkel tölteni az új évet? Eléggé gáz.
Bár most azt mondom vissza sírom az édesanyámat, aki sajnos holnap után lesz 9 éve hogy elment. :(
De csak azért mert egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!