Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek is rosszul esett volna, vagy csak túl érzékeny lennék?
Kicsit több,mint egy éve vagyunk együtt a barátommal.Tavaly nem sikerült együtt szilvesztereznünk, viszont idén igen,elmentem abba a buliba, amit ő és a haverjai szerveztek.
Mivel első szilveszter együtt,arra vártam,hogy kicsit meghittebb lesz,legalább éjfélkor.
Kimentünk, lejártak a tűzijátékok, és éjfélkor megkondult a harang pár percig.
Ahelyett,hogy legalább akkor velem álljon meg ott és örüljünk egymásnak, adott 2 szájrapuszit, majd'boldog újévet' és rögtön elkezdett rohangálni a petárdákkal. Hol ide-hol oda tette őket, hol odafutott az ismerőseihez köszönni.
Én meg álltam ott magamban. Irigykedve néztem azokat a párokat,akik összebújva nézték a tüzijátékot, majd csókolóztak stb örültek egymásnak.
Túlkomplikálom?:/Mit gondoltok?
Szerintem vicces lehetett, ahogy most elképzeltem h futkároz le fel a petárdákkal :)
Ne komplikáld túl, van benne még egy kis gyerek is, hagyjad kell az ilyen, nyílván nem esik jól, de nem baj ha néha kicsit bolond na :)
Ja, azt kihagytam, hogy miután mentünk be, azt mondta, örül,hogy 'velem' tölthette ezt és együtt léptünk át az új évbe.
Na itt majdnem elröhögtem magam, hisz mondhatni nem is így volt. Mondtam is,hogy hát nem igazán velem volt...
Erre ő idegesen,hogy "bocs,hogy ellőttem pár petárdát"
18 éves, én 17.
oké,hogy élvezi csinálni meg minden, de legalább épp akkor, ha már ott voltam vele,lehetett volna csak velem abban a 10 percben legalább
Más is meggyújthatta őket, neki csak pár petárdája volt. Amit lehetett volna előtte is vagy utána is meggyújtani...
De 2 percet nem állt meg ott velem:(
ugyanmár....
szilveszter, éjfél: teljesen más tudatállapot... :)
kiscsikóskodott picit, na és? :D
előtte is veled volt, utána is, akkor picit trollkodott a gyermeki énje:) ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!