Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hiba lenne fiatalon házasodnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba lenne fiatalon házasodnom?

Figyelt kérdés
A vőlegényem tavaly jegyzett el, idén ősszel lesz az esküvőnk. Mégis nagyon zavar, hogy szinte mindenki azt mondja, hogy túl fiatal vagyok és meg fogom bánni. 22 éves vagyok, a vőlegényem 30. 4 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk. Én nem érzem korainak, de mások letörik a lelkesedésemet.
2019. máj. 28. 15:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolso legyszi legalabb egy ilyen kerdesnel ne gyertek mar ide ezzel a nok szavatossagi ideje dologgal! Mar kvara unalmas basszus. Es senki nem azert hazasodik mert juj 24 vagyok mindjart lealdozik nekem!! Ahh
2019. máj. 29. 08:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Kezdeném ott, hogy 21 éves vagyok és 3 hónap múlva lesz az esküvőnk, a párom 23, igen mindketten nagyon fiatalok vagyunk. Sok idegen kerdőjelezte már meg a kapcsolatunk valódiságát avagy tartósságát, de aki ismer minket az sose, ahogy mi sem ketelkedtünk kettőnkben soha. Ennek egyszerű oka annyi, hogy tudjuk, hogy össze tartozunk és itt nem dominál sem a kor, sem a biológiai óra, sem pedig mások véleménye. Amit érzünk egymás iránt az különleges, lehet sőt biztos, hogy rá érnénk 5-10 év múlva is házasodni, de 5-10 év múlva is hozzá mennék ,senki máshoz. Ő az a férfi, aki kiegészít a másik felem. Nem kell ki élnem magam mert vele akarok élni. Vele akarom felfedezni a világot és felfalni az életet. Vele akarom látni a legszebb helyeket és egy át bulizott éjszaka után, az ő karjaiba szeretnék zuhanni. Voltak már nehéz időszakaink, nagyobb vitáink, de megoldottuk, mert jók vagyunk együtt. Fiatalok vagyunk és igen, de ha ilyen fiatalon találtuk meg azt aki nélkül nincs értelme tovább tervezni, élni, szeretni mert mást nem tudnál ennyire szeretni. Ne menj hozzá, vagy ne vedd el csak azért mert huszon X éves vagy? Könyörgöm, kit érdekel? Szeretem, ő szeret! Ennyi ami számít, az hogy ki mit gondol hidegen hagy. Ne más mondja már meg, hány évesen érezhetem azt amit, vagy hány évesen állok készen a házasságra. Engem nem érdekel ki hány évesen áll oltár elé, ha egyáltalán oda áll valaha, nem szólok bele, akkor mást se érdekelje én miért 21 évesen állok oda.
2019. máj. 29. 09:54
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
#12 majd elváltok :D ilyen fiatalon mindenki azt hiszi megtalálta a nagy Ő-t. Ilyenkor minden szerelem nagy Ő.
2019. máj. 29. 10:10
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Vagy nem, kedves utolsó ;) Nyugodj meg az én kedvem nem szegi, a te rossz májad :D
2019. máj. 29. 10:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Nálunk a rokonságban volt egy példa arra, hogy miért ne házasodjon mondjuk 22 évesen. 4 éve voltak együtt, minden szép és jó, ebben volt 2 év együttélés is. Nem langyos víz volt, hanem igazi szerelem (közeli rokon, unokatesóm a lány, sokat beszélgettünk.) Diploma megvolt, párja 8 évvel idősebb, anyagilag is rendben minden, és szintén együtt szándékoztak az "életet felfedezni". Aztán egy év házasság után bebaxott, csajszi beleszeretett egy másik pasiba (kollegába). Bevallottan derült égből jött neki (barátnők is vagyunk, ezt is elmesélte). Azt mondta, sose gondolta, hogy ilyen lehet a szerelem. (Férje előtt is volt két rövidebb kapcsolata, szóval nem a férj volt az első).

Csak azt akarom kihozni belőle, hogy azért ez így, ha mondjuk 26 évesen házasodik a csaj, kisebb valószínűséggel történt volna meg. (Persze értem én, 20 év házasság után is becseszhet az "ilyen még nem volt" érzés egy új ismerőssel/kollegával). De én hiszek abban, hogy van benne valami, hogy "keveset élt". És ez nem azt jelenti, hogy fűvel-fával össze kellene feküdni, hanem valahogy élettapasztalat szerzést jelent.

2019. máj. 29. 18:27
 16/18 anonim ***** válasza:

13- mert olyanról még sosem hallottunk, hogy valaki 30 évesen házasodik, és két évre rá elváltak. Ugye. Nem a kor függvénye, hogy valaki elválik-e vagy sem.

Az meg, hogy derült égből megismerkedik valaki mással és hirtelen szerelembe esik, bármikor megtörténhet. Nem hiszem, hogy élettapasztalat függvénye lenne, ha 50 évesen kerülök olyan helyzetbe, hogy új környezetbe lépve találkozom valakivel, aki felforgatja az életem, akkor 50 évesen esek váratlanul szerelembe, hiába, hogy előtte éveken keresztül bombabiztos voltam magamban. Ennek ugyanakkora esélye van bármilyen korban, egyáltalán nem predesztinálja ezt a fiatalon házasodás.

2019. máj. 30. 07:23
 17/18 anonim ***** válasza:
16-os, nem arról van szól. De ha már kezelt volna néhány ilyen helyzetet az életében (a rokon lány, akiről írtam), akkor azért tudná hova sorolni a dolgokat, na erre gondoltam. Mivel nem volt soha ribi, mindig komolyan gondolta, és most teljesen szét van esve (őszintén, aggódunk miatta). Na erre gondoltam, hogy mondjuk 26-28 éves korára már lett volna pár ilyen szitu, és tudná, hogy mit kezdjen vele. (Hogy pl. "nem mind arany, ami fénylik", és egyéb bölcsességek.)
2019. máj. 30. 16:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért még 25-26 éves korodig sokat fogsz változni. Én nem bántam meg, hogy 25 évesen mentem férjhez, pedig akkor már 6 éve együtt is éltünk. A papír nem változtatott meg semmit, viszont jó volt látni házasság nélkül, hogy egy komolyabb válságot is tudunk kezelni.
2019. jún. 2. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!