Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek Budapesten olyan boltot/party kellékest, ahol olcsón lehet leánybúcsús kellékekhez, ajándékokhoz jutni?
Pont tegnap láttam!
KÖKI legfelső szint, hátul a Libri mellett van egy nagy kínai, ott voltak ilyen tiarák meg partikellékek is. Remélem még segít!
Amit még tudok ajánlani az azt hiszem Partypoint az Árkádban, a legvégén, az interspar és a deichmann között, bár az se olcsó.
Ázsia centerben láttam kb két hete ilyen cuccokat. Abban a szárnyban, ahol a kajáldák vannak, a földszinten, nem sokkal a mozgólépcső után jobbra egy nagy vegyiárus, de kívül is vannak állvanyok telefontokokkal, lufikkal, partikellékekkel, és ott. :)
De az Ázsia hatalmas, ha ráérsz végigjárni tuti találsz.
UPDATE:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Ezt azoknak írom, akiknek hátha segítség lehet: Voltam a napokban a Corvin Plazában, ahol remek leánybúcsús dolgokat lehet begyűjteni egyes üzletekben:
C&A női ékszereknél: Bride Team feliratú kitűzők, egyen karkötők, Bride to be tiara és nyaklánc (1500-2990 Ft)
Kik: Party kellékeknél: arany-ezüst szívószálak, konfetti, matricák, Lets have a party felirat és mindegyik 290 Ft!!! :)
Pepco: díszek, lampionok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!