Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vinnétek, illetve kell-e vinni ajándékot egy esküvő utáni "after party"-ra?
Figyelt kérdés
Baráti párnak lesz esküvője, de magára a szertartásra meg a vacsorára csak a család hivatalos.
A barátoknak szerveznek egy after partyt, ugyanazon a napon, a vacsora után.
Ők voltak a mi esküvőnkön, ajándékot és pénzt hoztak, de ugye nekünk volt lagzink.
Úgy gondolom, hogy illene legalább olyan értékben ajándékot vinni, mint mi kaptunk. De ilyenkor vajon nem ciki egy borítékkal odaállítani?
2014. szept. 8. 13:02
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Esetleg mág adhadtok 2 gravírozott pezsgős poharat, egy gravírozott márkás pezsgővel, kitöltött lottószelvényeket, és kaparós sorsjegyeket is, vagy fizessétek őket be egy welness hétvégére.
3/5 anonim válasza:
Mi is hasonlón gondolkodtunk, de végül az esküvő után egyéb okokból nem tartunk after patyt, csak eszünk egyet egy étteremben a szűk családdal. Ha viszont tartottunk volna, eszembe sem jutott volna elvárni, hogy pénzt hozzanak a barátok, pláne nem ugyanannyit, amennyit mi nemrég adtunk az egyikük esküvőjén. Hiszen nekik volt lagzijuk, nekünk pedig nem. Egy after partyál én megkérdzeném, hogy mit hozzunk, illetve vinnék még mellé ajándékba kaparós sorsjegyet.
4/5 anonim válasza:
én összebeszélnék a többi hivatalos baráttal, és befizetnénkőket egy wellnessre, vagy olyan nagyértékű ajándékot kapnának, amit tudunk, hogy vágynak rá.
Pl. egy plazmatv, már 100e környékén kapsz, s ha van 10pár meghívva, csak 10e ft /pár...
5/5 anonim válasza:
Nálunk hasonló lesz a helyzet, a menyasszony jó barátnőm, neki a lánybúcsúján adok egy személyre szóló ajándékot (nem értékes, de egyedi), az after partyn pedig pénzt, mert tudom hogy lesz menyasszonytánc :) Én így gondoltam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!