Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő lesz, mit adjunk nászajándékba?
Figyelt kérdés
A pár kis esküvőt tart,a 2 gyerek lesz a 2 tanu.szulők,testvérek,rokonság nem lesz ott.esküvő utan lesz egy kis közös kaja,aztán annyi.mit lehetne adni nászajándékba?Férjem anyukája s nevelőspja házasodik.mi 29,ok 50 közeliek.most újítják fel s kakasukat,minek örülnének.(egy dolgot tudok de az megvehetetlen.anyós egészsége.)tudtok adni vmi egyszerű ötletet?2 kisgyerekunk van.nekem fáj kissé hogy nem lehetünk ott de ez van.ajándékot attol még illene adni.2014. szept. 7. 23:00
1/26 anonim válasza:
A legtisztább az lenne, ha egyszerűen megkérdeznétek, hogy mire van szükségük, mit szeretnének.
2/26 anonim válasza:
ha felújítanak, akkor lehet venni utalványt.
én nemrég éttermi utalványt adtam ajándékba.
azt nem kell rakosgatni, nem foglalja a helyet, és lesz nekik egy örömteli estéjük.
3/26 A kérdező kommentje:
Valasz. Ne verjük magunkat költségekbe,semmi.neki(anyós nak ha meggyógyulna az lenne,meg a 2 gyönyörű unoka épp eleg)szeretem de nehéz kitalálni...1 hónap múlva lesz az esküvő .
2014. szept. 7. 23:14
4/26 A kérdező kommentje:
Már csak a húga szobája van s kész.ez csak egy bútor amit csinaltatnak.pénz hiányban nem szenvednek.jelképes valamire gondolunk.
2014. szept. 7. 23:16
5/26 anonim válasza:
Mennyi lenne rá a keret?
Mert pl egy wellness hétvége sose árt. Vagy egy pár alkalmas masszázs bérlet.
6/26 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan betegsége van Anyósnak amik ezt nem teszik lehetővé.ezert házasodnak csak szerintem,hogy az élettársa is örököljon ne csak a fia (meg a tesója s az édesanyja.meg a Férjem feltesoja)
2014. szept. 7. 23:21
7/26 A kérdező kommentje:
Egyébként kb 6/10 ezer.most olvastam a digitális képkeret ötletet.vagy egy cewe fotó könyv?rolunk?
2014. szept. 7. 23:23
8/26 anonim válasza:
Én pénzt szoktam adni ajándékba, hacsaknem mondják meg mit szeretnének, esetleg mellé valami jópofa kis ajándékot.
9/26 anonim válasza:
a szerintem az ajándékötleteid nem jok. digitális képkeret, fotokönyv rolatok...hm. felesleges, porfogo..stb. remélem kapsz hasznos ötleteket majd itt, egyébként én is egy wellnes hétvégét ajándékoznék, vagy egy-egy masszázst.
10/26 A kérdező kommentje:
Digitális képkeret tel mi a baj?egy olyan párrol van szó aki elég jol eleresztett pénzzel.szerintem.sajna az egészségügyi dolgok nen engedik a masszázst.de tuti élveznék.. Főleg anyós
2014. szept. 7. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!