Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő 30 meghívott vendéggel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő 30 meghívott vendéggel, kerti party vagy egy étteremben egy kissebb ünnepség?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz az esküvőnk, 30 személy az a szűk családi és baráti kör akikkel együtt szeretnénk ünnepelni. Én nagyon szeretnék kerti partit,mert szerintem nagyon hangulatos lenne. A szülők nagyon rá akarnak beszélni , hogy mégis inkább egy étteremben foglaljuk egy termet, ahol kényelmesebben szórakozhatnak.

Nem tudok dönteni. Személy szerint az időjárástól félek kicsit, mert az mostanában kiszámíthatatlan.

2017. febr. 28. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha olyan éttermet választotok, melynek van kerthelyisége, így oda is ki lehet menni. Nagybátyám esküvője volt így.
2017. febr. 28. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Jo otlet a kertiparty,nekem is az tetszene jobban,ha van megfelelo hely hozza.Viszont ott gondoskodni kell szemelyzetrol,akik felszolgaljak az italt,etelt stb.Ugye ez egy etteremben alap.Ha felkertek egy ket segitot akkor meg van oldva.Esetleg valamelyik etterembol.rendelhetnetek meg hidegtalakat,a fo etelt meg csalad keszitene. Nyilvan,ha otthoni kornyezetben lenne megtartva a szuloknek plusz munkat jelentene es valszeg ezt nem akarjak,mert akkor igy csak a teendokkel lennenek elfoglalva es nem az eskuvovel.Szoval ket lehetoseg van,otthon de akkor felkertek segitseget es az etel legalabb is egy reszet ugyanugy rendelitek,vagy etterem kerthelyiseg ahogy mar fentebb is irta vki.
2017. febr. 28. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet a kerti parti, mi is olyat szerettünk volna, de aztán elvetettük, nálunk ugyanis nagyobb volt a létszám.

Azt vedd figyelembe, hogy van-e lehetőség fedett helyen tartani otthon, ha véletlenül rossz lenne az idő.

Illetve hidegtálakat, sülteket szerintem ekkora létszámnál már érdemes inkább rendelni.

2017. febr. 28. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen az ételek egy részét rendelnenk, sátrakat tudnánk kölcsönözni, de azon kívül más fedett hely nem nagyon lenne.
2017. febr. 28. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha már sátrat kell kölcsönözni, az elég drága. Legalábbis számomra az egyetlen értelme az otthoni lagzinak a spórolás lenne, de így nem nagyon jönnétek ki olcsóbban. De felteszem nálatok vannak még más szempontok is, így nem nagyon lehet tanácsot adni.

Nézz mindenképp utána a kb áraknak mindkét variációra (otthonra kell minden, szék, asztal, étkészlet stb).

2017. febr. 28. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az időjárás miatt semmiképp nem vállalnám be a kerti partit. A mi esküvőnkön volt vagy 40 fok, viszont fújt a szél, estére pedig leszakadt az ég...
2017. márc. 1. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!