Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő 30 meghívott vendéggel, kerti party vagy egy étteremben egy kissebb ünnepség?
Augusztusban lesz az esküvőnk, 30 személy az a szűk családi és baráti kör akikkel együtt szeretnénk ünnepelni. Én nagyon szeretnék kerti partit,mert szerintem nagyon hangulatos lenne. A szülők nagyon rá akarnak beszélni , hogy mégis inkább egy étteremben foglaljuk egy termet, ahol kényelmesebben szórakozhatnak.
Nem tudok dönteni. Személy szerint az időjárástól félek kicsit, mert az mostanában kiszámíthatatlan.
Szerintem jó ötlet a kerti parti, mi is olyat szerettünk volna, de aztán elvetettük, nálunk ugyanis nagyobb volt a létszám.
Azt vedd figyelembe, hogy van-e lehetőség fedett helyen tartani otthon, ha véletlenül rossz lenne az idő.
Illetve hidegtálakat, sülteket szerintem ekkora létszámnál már érdemes inkább rendelni.
Ha már sátrat kell kölcsönözni, az elég drága. Legalábbis számomra az egyetlen értelme az otthoni lagzinak a spórolás lenne, de így nem nagyon jönnétek ki olcsóbban. De felteszem nálatok vannak még más szempontok is, így nem nagyon lehet tanácsot adni.
Nézz mindenképp utána a kb áraknak mindkét variációra (otthonra kell minden, szék, asztal, étkészlet stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!