Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Halasztani az esküvőt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halasztani az esküvőt a nagyobb összejövetel miatt?

Figyelt kérdés

A párommal eljegyeztük egymást pár hónapja és már elkezdtük tervezgetni az esküvőt.

Mivel most csinálja a jogsit és autót is szeretne idén ezért úgy gondolom, hogy van mire költeni, elég lenne egy kisebb esküvő majd jövő tavasszal.

Max 35 fő, semmi lagzi hangulat, csak egy vacsora valami zenével a háttérben.

Ő azonban szeretne dj-t fogadni mert hát a vendégeknek kell, had táncoljanak.

Mi ketten nem szoktunk táncolni, ezért is tartom ezt feleslegesnek, egy belsőségesebb, meghitt esküvőt szeretnék.

A másik oka a kisebb felhajtásnak persze a pénz, mivel nem szeretnék túl sokat költeni.

Inkább legyen egy szép ruhám, finom vacsora, a számunkra fontos emberekkel tudnánk tölteni az estét, kellemesen elbeszélgetve.

Tudom, hogy ez a mi döntésünk, de kíváncsi vagyok más véleményére is.

Nem szeretném évekig húzni a jegyességet, hogy majd csak akkor legyen esküvő amikor pénzünk van egy nagyobb banzájra.

Ja plusz ugye házat is szeretnénk. :D

Köszönöm a válaszokat előre is!

25/L

2019. máj. 14. 08:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt DJ, mégis nagyot táncoltunk. Saját magunk válogatta zenét nyomtunk. Én nem is fogadnék DJ-t, mert egyáltalán nem biztos, hogy olyan számokat ad le, amik nekünk tetszenek. A szintetizátorost meg ultragáznak találom, soha nem engedném az esküvőmön játszani, annyira gagyi, akkor már inkább cigányzene rendes rajkókkal.
2019. máj. 14. 20:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekünk is kis esküvőnk lesz, de a DJ nem volt kérdés, mindenképp szerettem volna, mert hallottam már olyanokat, hogy mennyire uncsi esküvő volt, punnyadt mindenki, stb. és nem akarom, hogy az én esküvőmre is így emlékezzenek majd:) A lehetőséget megadom azoknak, akik szeretnek táncolni, aztán majd mindenki maga eldönti, hogy akar-e vagy sem.
2019. máj. 21. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!