Hova érdemes ülni nagyobb társaságban, ha egy lánnyal akarok onnan flörtölni?
Attól függ, hogy a szemben lévő szék mennyire van távol, illetve mekkora a "kör" - mert lehet, hogy szembe csak akkor tudsz "átbeszélni", ha a szomszédokat / az asztal végén ülőket is bevonod.
Általában szemben ülni szerintem jobb, de ebben az esetben melléülni "biztonságosabb".
Ha ilyen leülős szitu, akkor szerintem a legjobb az, ha kiülteted az asztalfőre, te pedig mellé ülsz.
Így ő távol lesz mindenkitől, de hozzád nagyon is közel, tehát kb kettesben maradhattok a társaságtól.
Ulj az olebe szembol, igy azonnal felkelted a figyelmet meg akkor is, ha netan nem veled kezd el beszelgetni. Alig fogod tudni levakarni magadrol, plane mert az egesz testsulyoddal ranehezedsz ezert kenytelen lesz veled foglalkozni. Szerintem plusz pont, ha egybol megprobalod lekapni, a csajok birjak a meglepeteseket szal ezzel tuti bevagodsz.
Remelem hasznosnak talalod a tanacsaimat. Sok sikert!!
Azaz battya jo uton haladsz, igy mar az elso talalkozas alkalmaval meg is fektetheted. Bar gondolom tobb alkalmas fektetes lenne a celod es ezt a technikat csak egyszer veszik be. Javasolnam, hogy jelenj meg bejelentes nelkul a munkahelyen, otthonaban es ismeteld meg ezt a cselekvest ahanyszor csak tudod. De ezzel is ovatosan kell banni, mert felreerti a kozeledesed es mondjuk rendort hiv vagy rad uszitja az mma harcos batyjat. Tehat jobb ha lesbol tamadsz igy a meglepetes erejevel karoltve hodithatod meg a szivet.
Szurkolok nektek es sok egeszseges fiugyermeket kivanok az ifju parnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!