Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti nem izgultatok az eskuvotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem izgultatok az eskuvotok elott? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Ekezetekert bocsi, telefonomon nincs.
2019. máj. 11. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
én egy xanaxot vettem be előtte
2019. máj. 11. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, igen.

Nem a férjhezmenés miatt hanem a szervezés miatt. A férjem külföldi, keveset tudott segíteni. A családom ahol tudott, bekavart. A munkahelyemen rohadt húzós időszak volt előtte. Az idő pont akkor romlott el.

Szóval eléggé kivoltam, bár nagyon jól sikerült de egy pontos már csak azt akartam, legyünk túl rajta.

Xanax, jóga, illóolajok, esetleg egy szauna, 1 napos wellness segít.

Ha a pároddal kapcsolatban vannak kétségeid, ülj le egy közeli baráttal és beszéld át vele. Normális izgulni.

2019. máj. 13. 09:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Xanaxra alkoholt inni? Az nem gond?
2019. máj. 13. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem izgultam. Az esküvő rólunk szólt, az nem egy színpadi fellépés. Nem szerepelni kell, hanem boldognak lenni, hogy végre egymáséi lesztek ország-világ előtt! Tök jó volt, dehogy izgultam, boldog voltam! És csaptunk egy jó bulit!
2019. máj. 14. 20:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Persze, de mégsem szeretnék bakizni az izgalom miatt..
2019. máj. 18. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit lehet ott bakizni? Igen helyet nemet mondasz véletlenül?
2019. máj. 18. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:

vigyázz mert ha xanaxra iszol, rettenetesen bealszol tőle. nem szerencsés ha kidől a menyasszony...

(csak akkor vegyél be, ha már éltél a szerrel előtte és ismered magadon a hatásait)

egyébként ha úgy érzed kába vagy, akkor bedobsz 1-2 energiaitalt vagy vodka-redbullt, mikor kezdődik a buli

2019. máj. 20. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!