Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mondanatok nekem jo szamokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanatok nekem jo szamokat eskuvore nyitodalkent? A ti eskuvotok melyk szammal kezdodott?

Figyelt kérdés

Ha jol tudom barmilyen lehet,de miert kerdeztek meg a zeneszek ,hogy tudunk e keringozni?

En lassu szamot szeretnek,megpedig a Republictol a Szeretni valakit valamiertet.De varnek meg tippket,jo szamokat.

26 L

2011. jan. 8. 10:53
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nekem a Rómaó és Júliából:Szívből szeretni tetszik most nagyon...Ha újra esküvőm lenne, biztos ezt kérném!

[link]

2011. jan. 8. 11:08
 2/11 anonim ***** válasza:

A miniszter félre lép - Szulák Andrea: C'est la vie

Aladdin - Minket vár a világ

Demjén: Most kell el döntenem

Szinetár-Bereczki: Ajándék

Szekeres Adrienn: Olyan mint te

2011. jan. 8. 11:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem rendhagyó volt, a kedvenc számom volt (az elejéről levágtuk a "zajokat"), csak a zenei rész volt:

http://www.youtube.com/watch?v=pF0lH9Ay-gg

Számomra ez igazi örömzene, ezért is ezt válaszotttam :)

2011. jan. 8. 11:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Hmmm...jó kérdés,asszem a különös éjszaka volt. Két hónapja volt az esküvőnk,de nem emlékszem rá...(mondjuk mi nem csináltunk belőle ügyet,mondtuk a zenészeknek,hogy táncolni nem tudunk,így vmi olyat,amire el lépegetünk..)
2011. jan. 8. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Én megbeszéltem a zenekarral hogy Moon Rivert játszák, semmi ének és nagyon szép volt, nekem ez az álom nyitó dalom volt még azelőtt, hogy a férjemet megismertem volna, szerintem nagyon szép :)
2011. jan. 8. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekünk az első a -Most kell eldöntenem- volt, mert egyszerűen oda illik(a sosem meghatódó Férjemnek is kijöttek a könnyei annál a résznél, hogy: enyém vagy, nem vagy már egyedül... mert akkor döbbent rá, hogy amiért annyit harcoltunk, elértük), szóval, nem bántam meg, hogy ezt a számot választottuk.

Gyertyás, vagyis éjféli tánchoz nekünk a Rómeó-Júlia: Szívből szeretni szólt, ami tökéletes választásnak bizonyult, és másnál még sosem láttam előtte, de mindenképp azt szerettük volna. Elértük a célunk, mindenki könnyekig hatódott, és mai napig felemlegetik a rokonok, hogy feledhetetlen :)

2011. jan. 8. 15:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok:)

Nekünk konkrét nyitótáncunk nem volt, éjfélre készültünk egy kis meglepivel a násznépnek.

Ezzel indítottunk, gyertyás keringővel:

http://www.youtube.com/watch?v=OmBxVfQTuvI

... majd a végét leszkreccseltük (vagymi, a Férj szerkesztette... :D ), és következett ez:

http://www.youtube.com/watch?v=Ik-RsDGPI5Y

Az esküvő előtt hetekig esténként a Ponyvaregényes táncot gyakoroltuk, meg tettünk bele pár rocky lépést is. Sikerült, pedig nem vagyunk azok a nagy táncoslábúak :) Mindenki nagyon meglepődött, és még most, hónapokkal később is felemlegetik. Persze mi végigvihogtuk az egészet, de nagyon élveztük :)

2011. jan. 8. 15:23
 8/11 A kérdező kommentje:

hat ez az utolso video jhon travoltaval ez isteni.

kerek meg ilyeneket

koszi

2011. jan. 8. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Csajkovszkij B -mol zongoraverseny
2011. jan. 10. 21:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi keringővel kezdtük : Angyalok keringője :)

mi előtte begyakoroltuk a keringőt :)tök szép volt:)

2011. jan. 11. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!