Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire izgultatok? Többi lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire izgultatok? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mennyire izgultatok az esküvőtök előtt egy hétben,vagy esetleg az előtte lévő napon ?

Nekünk augusztusban lesz az esküvőnk,de ha bele gondolunk már is izgulunk! :)

2013. ápr. 24. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Hát nekem ugyan nem volt még esküvőm, ezért bocsi hogy válaszolok, de engem nem hoz lázba a gondolata se. xD
2013. ápr. 24. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem június közepén lesz...hát..én még nem fogtam fel:D:D:D uh majd kiderül!:D

24L

2013. ápr. 24. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk még nincs rá időpontunk, arrébb lesz, de ha már most rágondolok izgulok. :)

A nagy nap izgatottsággal tölt el, de néhány dolog miatt meg inkább csak izgulok. Minden rendben lesz e, nem hervadtak a virágok, nem rontják el a hajam, nem lesz eső, vagy dögmeleg.

Meg az az igazság, hogy én félek, hogy menni fog a hasam. :D Esküvőn ez nem vicces..

Sajnos néha előfordul, hogy csak úgy zavaros a gyomrom. És kicsit félek, hogy ez bekövetkezhet. A nagy izgalomban, vagy előtte rosszat eszek..bármi.. :D

2013. ápr. 24. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Eldöntöttük,5 héttel későbbre kaptunk időpontot,az elég volt ruhát és egy csende éttermet keresni,egyéb felhajtástól megkiméltük magunkat.

2013. ápr. 24. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem izgultam, nem volt miért. Tudtam, hogy minden el van intézve, és azt is, hogy mindketten igent mondunk. Inkább élveztem a napot, szép volt.
2013. ápr. 24. 10:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Előtte napokban izgultam, hogy minden rendben menjen, jó idő legyen, meg ilyenek. Aznap már nem, nem is lett volna rá időm. :)
2013. ápr. 24. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Én kb az esküvő előtti két napban izgultam igazán. Minden hülyeségen agyaltam, hogy nem lesz elég hely táncolni, valami gond lesz a ruhával, nem fog olyan jól állni, szóval minden hülyeségen tényleg. Nah meg az előtte való éjszaka... kb alig tudtunk aludni a (mostmár) férjemmel, dobáltuk magunkat, forgolódtunk, vártuk, hogy már másnap legyen. De aznap már kiszállt minden aggodalom a fejünkből és csak élveztük, ahogy sodortak az események :) és minden jól sikerült. Előtte biztosan fogtok izgulni, de mikor ott lesztek csak hagyjátok, hogy megtörténjen minden, akkor már úgysincs nagyon mit tenni, bizzatok benne, hogy előtte mindent jól leszerveztetek, minden rendben lesz. A lényeg meg úgyis az, hogy megesküsztök. Sok boldogságot!
2013. ápr. 24. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem izgultam egyáltalán, nagyon jól sikerült.
2013. ápr. 24. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!