Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő után kollégákat külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő után kollégákat külön meghívni étterembe nem fura?

Figyelt kérdés

Tehát nem sörözni hívni őket, hanem étterembe a feleségeikkel, férjeikkel együtt. Félek, hogy ez szokatlan Magyarországon és esetleg a meghívottak is kényelmetlenül éreznék magukat. Szerintem a sörözni hívás megszokottabb, vagy az étterem is normális?

Pl. egész munkacsoport vendégül látása étteremben a házastársaikkal, függetlenül attól, hogy jó-e a munkaviszony velük?

2019. máj. 11. 10:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennek így nincs e. Vagy tartotok egy rendes lagzit, és akkor meghívsz mindenféle embert, vagy semmit. Én ilyen helyzetben nem mennék el, azt érezném, hogy borítékot vársz.

A mi esküvőnkre én egy kollégámat sem hívtam meg. A templomi nyilvános, arra jöhettek volna, de arra se jött senki.

2019. máj. 13. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha meg aktualis, en igy csinalnam h "sracok, mivel szuk csaladi korben tortent de mindig is az volt a terv h ha nagy akkor ti is ott lesztek, lenne-e kedvetek egyik este csapni egy gorbe estet ahol kicsit egyutt vagyunk es unnepelunk? De parok nelkul csak a kollegak, inkabb mint egy legeny/lanybucsu, nem ajandekozos."

Igy nem cibalod oda a nem ismert hazastarsakat, ahogy a ferjedet sem, hanem inkabb csapatepito jelleggel isztok valahol vmit.

2019. máj. 27. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!