Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi történik akkor, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik akkor, ha egy férfi nem akar nàszútra menni, mert akkorra màr màs programja van?

Figyelt kérdés

Az esküvő kitolódik az anyagiak miatt így a nàszút is. De addigra màr fél éve megbeszélte a férfi a haverjaival, hogy kimennek egy Real Madrid meccsre. A kettő pont ütközik.

Illetlenség a nàszutat későbbre kitolni?

2019. ápr. 19. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek nem illetlenség, akkor kinek a véleménye számít még?
2019. ápr. 19. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem ertem miert lenne illetlenseg.... Mi pl november vegen megyunk es augusztusban lesz az eskuvo. Sose ertettem miert vannak az emberek annyira rafeszulve a naszutra :) Nekunk ez is egy ugyanolyan utazas lesz mint minden evben.
2019. ápr. 19. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem probléma.
2019. ápr. 19. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Még jo hogy az esküvő nem ütközik a meccsel 😁

Nem baj, ha a pár tagjai meg tudnak ezzel kapcsolatban egyezni.

Amúgy hol lenne a nászút? Nem lehet kimenni a párral meg a haverokkal a meccsre, aztán haverok haza, ti meg maradtok még pár napot kettesben?

2019. ápr. 19. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen illetlenség? Az, hogy mikor utazol el a pároddal üdülni, csak a ti döntésetek. Nagyon sokan nem közvetlenül az esküvő után utaznak el. Ne akarj a nászutadon másnak megfelelni, utazzatok el akkor, amikor akartok/tudtok.
2019. ápr. 19. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmentek később nászútra, nagy gond.
2019. ápr. 19. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy akkorra már más programja van? Nem értem. A nászút időpontját a friss házasok ketten döntik el, miért raknák olyan hétre amikor az egyik nem ér rá?

Ráadásul manapság a két évre előre lefoglalt esküvői helyszínek, mindenféle szabadságolási procedúrák, meg naponta változó repjegyárak korában nekem elég valószínűtlennek tűnik hogy ki tudtok tűzni egy nyári esküvői napot, másnaptól mindkettőtöket elengednek szabira és még a repjegy is pont aznap megfizethető.

Nem tudom mennyivel csúszna, ha arról van szó hogy emiatt fél évvel később mentek nászutazni mert nem tudsz annyit eljönni a melóból vagy nincs pénzetek ennyit utazni, akkor esetleg húzhatja az orrát a menyasszonyod, de ha csak 1-2 hetet, azzal nincs semmi probléma.

2019. ápr. 20. 00:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősék szeptemberben házasodtak, és most voltak nászúton, mert a kinézett úticél az évnek ebben a szakában a legszebb.

Nincs ebben semmi extra, nem kell a lagziból nászútra szökni, az csak az amcsi filmekben divat.

2019. ápr. 20. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi a havi “gyönyörök” miatt toljuk el egy héttel. Szerintem tök mindegy, el lehet tolni, de azért olyan hogy nászút mint úgy, csak egyszer van jó esetben. Ne halasszátok el.
2019. ápr. 22. 14:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Én nem értem ezt 😀 ha már egy ideje tudjátok hogy meccsre fogsz menni akkor miért pont oda terveztétek a nászutat?

Amúgy meg lehet oldani, beszélni kell a pároddal.

2019. ápr. 23. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!