Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek? Férjhez mehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Férjhez mehetek?

Figyelt kérdés
16éves vagyok, utálok itthol lenni, a barátoméknál sokkal jobban elvagyok, mert ők legalább egy igazi család. Itthol sose kapok egy jó szót se, mindig csak veszekednek velem. Ha férjhez mennék nem kellene itthol laknom hanem azzal lehetnék akivel a legboldogabb vagyok. Nincs anyukám se apukám... a gyámomnál élek és utál engem...csak a pénz miatt vállalt el..
2010. júl. 5. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem kell férjhez menned, ahhoz, hogy elköltözhess
2010. júl. 5. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom hogy ilyen az életed.De...Az a fiú is azt akarja amit te?És a szülei?Ha valami probléma lesz a kapcsolatotokkal, kihez fogsz fordulni, hová mégy?

16 éves csakis szülői (ebben az esetben gyám) beleegyezésével lehet házzasságot kötni, mivel kiskorú vagy.

2010. júl. 5. 11:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Intézetbe nem akarok kerülni inkább hallgatom a hülyeségét!
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy férjhez mehess és ezzel nagykorúvá nyilvánítsanak kell a gyámhatóság engedélye. És bizonyítanotok kell hogy a házasság után miből fogtok megélni, tehát kell munkahelye legyen a párodnak.
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Félre ne érts, de hasonló okokból szoktak szintén olyan sorsú gyerekek születni mint amibe te is vagy most. Elmenekülnek otthonról, összeállnak vagy férjhezmennek valakivel, valakihez, az ugyebár gyereket csinál neki, de nevelni vagy nem tudják pénz hiány miatt, vagy beadják árvaházba mert még fiatalok, és el is van rontva még egy ember élete. Ez nagy felelősség, jól gondold meg a lépéseidet.
2010. júl. 5. 11:24
 6/10 anonim válasza:
100%

Még korai férjhez menni szerintem:) De a költözés már más tészta. Ha rosszul érzed magad, valamit tenni kéne.

Azért arra gondolj, hogy ingyenélni nem lehet idegeneknél. Ezt mindenképp vedd figyelembe! Szóval ha meg is engednék a barátod szülei (meg a gyámhatóság nem szól bele?) hogy odaköltözz, ha pénzzel nem is tudsz segíteni, azért a házimunkában mindenképp odateheted magad.

2010. júl. 5. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy a férjhezmenetellel megoldódna a dolog teljesen. Lehet elszabadulnál az ottani életből, de utána a saját életed nehézségei szakadnának a nyakadba. (álláskeresés, lakbérfizetés stb) És még csak 18 sem vagy, hogy dönthess s még vannak iskolák, amiket nem lenne rossz kijárnod. Szóval itt sajnos nincs mit tenned csak tűrni és ha nagyon olyan a helyzet, akkor 18 éves korodban elköltözni.
2010. júl. 5. 11:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Szióka!

Szerintem férjhez még ne menj. Úgy tűnik ez egy menekülés számodra. Én is eljöttem 18 évesen, mert nem bírtam cérnával. Együtt éltem hat évig az első szerelmemmel, és hál Istennek nem lett házasság belőle, mert most már külön vagyunk, egy válás pedig egy hatalmas teher és nyűg az embernek.

Ha meg tudod oldani házasság nélkül, az lenne a legjobb, esetleg ha megengedik hogy odaköltözz, ha elmondanád, hogy nagyon rosszul érzed magad "otthon", és lehetőséged van a párodhoz költözni, ha a párod szülei is befogadnának, talán az megoldás lehet, már,ha megengedik.

2010. júl. 5. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha elköltözöl, hazavitethet.
2010. júl. 5. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A gyámod beleegyezése nem kell hozzá, de a gyámhatóságé igen, és ha csak valami különös okuk nincs rá (pl. terhes vagy, haldokolsz stb) nem adják olyan könnyen, és 16 évesen nemjó ötlet férjhez menni, mint ahogy azt már sokan leírták.

Koleszba nem tudnál költözni?

2010. júl. 6. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!