Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék már? Semmi kedvem a saját esküvőmhöz.
Pár hét van az esküvőig. Teljesen úgy érzem hogy már nem is tudom mit akarok. Eleinte úgy volt hogy mi szervezzünk párommal. A szülei erősködtek hogy kifizetik, de akkor így meg úgy legyen ez szervezve. Nekünk is volt rá pénzünk meg előre mindent mi állunk. de párom rábeszélt hagyj fizessék ki utólag mert tényleg szeretnék. Már régóta gyűlik bennem ez az érzés de már utálom amit csinálnak. Ha kitaláltak valamit velem nem beszélik meg, csak a párommal és ő közli velem. Persze így a véleményem is csak neki mondhatom el, akinek meg elege van ebből. Mindenkit meghivtak sutyiban végül, akiket én nem is ismerek(28.volt szomszéd...) nem akartam mert most derült ki amikor vittem volna az ültetőkártyákat nyomtatni hogy áccsi, még van plusz 20 ember ahova elmentek. Mert volt rokon akikhez ők mentek el így adtam nekik pluszba meghívót is 8 db-bal hát ők azt is elsózták.Erre életemben nem gondoltam hogy van ilyen. Most lesz a fő egyeztetés mindenkivel. És mindenhova jönni akarnak velünk mert nekik ott a helyük. De az én szüleim nem jönnek mivel ránk hagyják a mi esküvőnk, ami a normális felfogás lenne.(holott ők is kifizetik a részünket)
Egy hónap múlva esküvő de már annyira nem rólam szól hogy kedvem sincs az egészhez.
Párom meg egy pontig konfrontálódik a szüleivel de így köztük is feszültség van.
Tudom előbb is láthattam volna meg láttam is ezt már a szervezés kezdetén akkoris így volt, de bizakodó voltam hogy majd lenyugszanak.
Mit tehetnék??
Meg tudnám őket fojtani egy kanál vízben. Kétszínűek velem semmit se beszélnek meg mintha én nem is léteznék. Közben meg úgy adják elő hogy ők a világ legjobb szülei mert milyen nagy esküvői mulatságot szerveztek nekünk.
Imádom az akaratgyenge emberek kérdéseit, az egész probléma legelején egy db "nem" minden további gondtól megkímélt volna, de te inkább szenvedsz.
Lenyűgöző. Kíváncsi vagyok hányadik gyerek után mondod majd azt, hogy jóvan fxom akkor most volt elég.
Én ilyen rövid időn belül már nem hiszem, hogy patáliát csinálnék. Ezt már elrontottad, legyen tanulópénz későbbre. Az tényleg nagyon fontos, hogy még egyszer ne hagyd, hogy ennyire rátok szálljanak. A későbbiekben húzzátok meg a határokat és ne engedjétek, hogy átlépjék. Ha konfrontálódni kell, akkor azt kell. Ha kiabálni, haragot tartani, kapcsolatot megszakítani, akkor azt. Ha csak abból értenek...? Drasztikusnak hangzik, tudom, de másként meg nem lesz békés, normális életetek.
Vagy a másik megoldás, amit a többiek javasoltak: leülsz anyukáékkal és elmondod nekik, hogy bár hálás vagy, hogy ki akarják fizetni a lagzit, sajnos teljesen el lett rontva az esküvő, semmi kedved az egészhez, úgyhogy most vagy visszahúzódnak a háttérbe és hagynak titeket érvényesülni, vagy lemondod az egészet és majd valamikor bementek a pároddal két tanúval az önkormányzathoz és kész. Lehet választani.
Anyósodék saját maguknak akarnak szervezni egy bulit ahol mutogatni tudják az ismerőseiknek hogy mennyi pénzük van. Ország világ előtt el fogják mondani hogy ők fizettek mindent, ők szerveztek mindent. Titeket, a vőlegényt meg a menyasszonyt csak mutogatni akarják mint egy kelléket vagy egy bazári majmot.
Ilyen kapcsolatban vagy szenvedni fogsz vagy elválsz a férjedtől rövidesen.
Egy férjnek a felesége a legfontosabb minden más tizedrangú.
A te pasidnak anyuka a legfontosabb, nem tud férfiként viselkedni, még maga is gyerek.
Biztos, hogy ilyen családba akarsz beházasodni?
1. Lemondjátok az egészet, szerveztek magatoknak másik esküvőt, vagy ketten megesküsztök két tanúval.
2. Azt a pénzt, amit anyósodék belefizettek ebbe, most visszaadjátok nekik (azt írtad, van pénzetek), és innentől kezdve kuss a neve mindenkinek, az lesz, ahogy ti elterveztétek és szeretnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!