Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiatal pár a saját esküvőjén balhézik úgy össze, hogy elválnak, akkor illik visszaadni az esküvői ajándékokat?
Valszeg kamu.
Ha 100% hogy igaz, akkor ha visszaadnák se fogadnám el, viszont az biztos ha a menyasszony omiatt mentem, és igaz a rágalom, akkor nem mennék el a köv "esküvőjére".
Nem kamu.
Vannak durva esküvők. És vannak "válások" is. Bár ott egyszerűbb a helyzet, ha időben vissza vonják a hivatalban a kérelmet.
Ajándék - ha oda adtam, ott marad. Ez az én hozzá állásom. Ha vissza adják, tovább adom.
Más csak arra tud gondolni, hogy ez is a Soros műve.
Egy kolléganőm vendég volt egy nagyon durva esküvőn, ami hasonló sztori.
A menyasszony a lánybúcsún részegen orális szexben részesítette a vetkőző fiút, amiről videó is készült. Ez a videó kiszivárgott és eljutott a vőlegényhez még az esküvő előtt, aki úgy döntött, hogy megleckézteti a menyasszonyt. Nem szólt neki, megvolt a ceremónia, a vacsorán ott volt a násznép, amikor az ételek felszolgálása előtt a vőlegény annyit mondott, hogy nem lesz kaja, vége a bulinak, mert ők elválnak. Akit érdekel az ok a széke alatti fotót nézze meg. A videóból egy féléreérthetetlen kép volt kivágva és kinyomtatva minden vendég széke alatt.
Az ajándékokat a vendégek el kellett vigyék magukkal, a vőlegény semmit se fogadott el.
Én olyan esküvőn voltam, ahol megjelent a férj valódi felesége, akitől még nem vált el.
Ott még oda sem adták az ajándékot, mert ez a szertartás alatt történt.
Itt egyszerűbb volt az ajándékok hekyzete.
"Katolikus esküvő volt. :)
Azokat ez nem érdekli."
Ezt hiszed?
Ugyanolyan komolyan megnézik "azok", mint a polgári előtt... Lehet, hogy újat mondok, de ráadásul az egyház régebb óta vezet anyakönyvet, mint az állam... Jogszabályok vannak rá, hogyan kell vezetni az anyakönyveket. Ezt ellenőrzik is. Házasság előtt meg ki kell kérni a keresztlevelet, amin rajta van, hogy ki milyen szentségeket vett már fel. Így a házasság is kiderül.
Olyan lehet a fenti sztori kapcsán, hogy az előző házasság csak polgári vagy valami más felekezetű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!