Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tehetnék már? Semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék már? Semmi kedvem a saját esküvőmhöz.

Figyelt kérdés

Pár hét van az esküvőig. Teljesen úgy érzem hogy már nem is tudom mit akarok. Eleinte úgy volt hogy mi szervezzünk párommal. A szülei erősködtek hogy kifizetik, de akkor így meg úgy legyen ez szervezve. Nekünk is volt rá pénzünk meg előre mindent mi állunk. de párom rábeszélt hagyj fizessék ki utólag mert tényleg szeretnék. Már régóta gyűlik bennem ez az érzés de már utálom amit csinálnak. Ha kitaláltak valamit velem nem beszélik meg, csak a párommal és ő közli velem. Persze így a véleményem is csak neki mondhatom el, akinek meg elege van ebből. Mindenkit meghivtak sutyiban végül, akiket én nem is ismerek(28.volt szomszéd...) nem akartam mert most derült ki amikor vittem volna az ültetőkártyákat nyomtatni hogy áccsi, még van plusz 20 ember ahova elmentek. Mert volt rokon akikhez ők mentek el így adtam nekik pluszba meghívót is 8 db-bal hát ők azt is elsózták.Erre életemben nem gondoltam hogy van ilyen. Most lesz a fő egyeztetés mindenkivel. És mindenhova jönni akarnak velünk mert nekik ott a helyük. De az én szüleim nem jönnek mivel ránk hagyják a mi esküvőnk, ami a normális felfogás lenne.(holott ők is kifizetik a részünket)

Egy hónap múlva esküvő de már annyira nem rólam szól hogy kedvem sincs az egészhez.

Párom meg egy pontig konfrontálódik a szüleivel de így köztük is feszültség van.

Tudom előbb is láthattam volna meg láttam is ezt már a szervezés kezdetén akkoris így volt, de bizakodó voltam hogy majd lenyugszanak.

Mit tehetnék??

Meg tudnám őket fojtani egy kanál vízben. Kétszínűek velem semmit se beszélnek meg mintha én nem is léteznék. Közben meg úgy adják elő hogy ők a világ legjobb szülei mert milyen nagy esküvői mulatságot szerveztek nekünk.

2019. ápr. 5. 20:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a párodnak kellene rendeznie a szüleivel. Leállítani őket időben. Mivel nem tette meg, szokj hozzá, hogy ezután mindenbe bele fognak szólni. Hol éltek, mivel rendezitek be a házat, hogyan kell vezetni a háztartást, hogyan kell gyereket nevelni, stb.

Esetleg lemondjátok és ketten összekeltek.

Én most azt tenném, hogy beszélnék a párommal elmondanám a problémám és megnézném mit reagál és tesz ezután. Ez mindent elárul, hogy mire számíthatsz, ha összeházasodtok. Ezután dönthetsz.

2019. ápr. 5. 20:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az esküvő a legnagyobb gond, ez az egész életetekre hatással lesz, mert ha ilyenek a szülők, nem csak az esküvőtökre fognak ilyen szinten rátelepedni. Én a helyedben nagyon sürgősen a sarkamra állnék. Ezen kívül a párodban is jó lenne tudatosítani, hogy nem a szüleiddel házasodik, hanem veled. Ha ő nem áll ki melletted, akkor úgy fogod leélni mellette az életed, hogy folyamatosan a szülők fognak nektek diktálni.
2019. ápr. 5. 21:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szólj nekik nyugodtan, hogy ez a ti esküvőtök. Igen sajnos vannak ilyen emberek. Anyosom annó ugyanezt csinálta, de úgy hogy ez fityinget sem adott. Azt mondta az ajándék helyett is, hogy majd ha meglesz az unokája annak vásárol be (a mi ajándékunk fejében), nos meglett az unokája és 1db pelust sem hozott neki.

Valószínűleg azért mivel akiket ő előírt, hogy hívjunk meg nem láttuk értelmét meghívni és úgy össze vesztem vele ez miatt, hogy a fejemhez vágta hogy nem jön el. Nem nagyon érdekelt. Végül eljött...

Nem sokat beszélünk azóta...

2019. ápr. 5. 21:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Fújjátok le, és szervezzétek meg kettesben. Ha van rá pénzetek, akkor szerintem simán megéri lemondani a párod családjából érkező összegről, cserébe szabadok lehettek.

Persze nem látom át az egészet, csak azt tudom, amit te ide kiírtál, az persze az érzelmeid miatt torz egy kicsit.

2019. ápr. 5. 21:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
*bocs, szüleivel
2019. ápr. 5. 21:01
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Beszélj meg egy találkozót velük, pl hívd meg őket valahova kajálni. Közben mondjad el nekik, hogy köszönöd a segítségüket, de innentől semmit se csináljanak, mert ez a ti napotok, és szeretnéd a vőlegényeddel olyanra tervezni, mindenki más beleszólása nélkül, ahogy ti megálmodtátok. Ehhez joga van mindenkinek, ahogy majd a gyereknevelés is a ti dolgotok lesz, nem a szüleiteké. Muszáj lesz kinyitni a szád, különben abba is beleszólnak majd. Mostantól önálló életet fogtok élni a pároddal, ami a ti életetek, nem az övéké. Állj ki magadért, különben sosem leszel boldog.
2019. ápr. 5. 21:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hiaba ulnel le veluk, mert ugyis az lenne, hogy ok fizetik, ok diktalnak.

Ne haragudj, hogy ezt mondom de en a

helyedben lefujnam az eskuvot. Mi ertelme ha nem akarod? Ha nem szolhatsz bele semmibe?

Persze, tok aranyosak azok a szulok akik fizetik vagy legalabbis adnak az eskuvobe de ha csak azert adnak, hogy onnantol ok dirigaljanak akkor inkabb tartsak meg maguknak. Egy honap nagyon keves ido, foleg ha egy eskuvorol van szo. Meg ha le is ulnel veluk es valami csoda folytan rajonnenek, hogy ez igy tenyleg nem oke akkor is mit csinalnanak/csinalnatok? Mert ketlem, hogy visszamondanatok annyi plusz meghivast.

En azt latom a legtisztabbnak, hogy lefujod az eskuvot es a sajat penzetekbol megszervezitek azt az eskuvot amit ti megalmodtatok, azokkal az emberekkel akikkel ti szeretnetek.

Ez a TI eskuvotok, ne hagyjatok, hogy barki beleszoljon es ne csinald vegig csak azert, mert "inkabb nem szolok csak ne legyen vita". Ebbol nem szabad engedni! A te szuleid a normalis szulok!

Es ha a parod tenyleg azt akarja, hogy te legyel a felesege akkor ebben(is) 100%-osan melletted kell, hogy alljon.

2019. ápr. 6. 00:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Bakker! Nem irigyellek.

Nagyon jól ismerem az ilyen szülőket. Olyan szinten fog beleszólni az életedbe hogy azt is meg fogja mondani merre kavard a levest, hol vásárolj és mit.

Szóval: mielőbb lemondanám ezt az esküvőt. A pároddal tisztázni kellene hogy ti ketten szervezitek az újat új időpontban, amibe senkinek semmi beleszólása nem lesz.

A párod döntse el hogy az anyját veszi el vagy téged.

Ha most nem állsz a sarkadra akkor pokol lesz az életed. Minden téren bele fognak szólni az életedbe.

2019. ápr. 6. 00:56
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

Első körben anyámat kérdezném meg hogy lettem ilyen degenerált,hogy mások elképzelése előtt behódolok.Nagy hiba volt a nevelésében,ezt megköszönném.

Aztán ha már ilyen vagyok,és nem bírok kiállni magam mellett,erőt vennék magamon,azt nagy nehezen belátnám,hogy ennek az egész ramazurinak semmi értelme,marha rosszul választottam,mert még a férfi is nagy fatökű,aki nem mer,vagy csak néha ellent mondani a szüleinek.Egy az egyben lefújnám az egészet.De neked ehhez se lesz merszed.

2019. ápr. 6. 02:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit csinálnék? Lefújnám az egészet, hogy NEM lesz esküvő. Anyós pajtás meg csak szégyenkezzen, égjen csak a pofája a huszonnyolcadik szomszéd előtt IS. Annyira utálom az ilyen embereket, szánalmas, segítés címszó alatt ott aláz meg, ahol tud, fujj... Egy esküvő a menyasszonyról és a vőlegényről szól elsősorban, de csak rólad nem szól, látszik, mi lesz, ha egybe keltek... Párod meg anyuci pici fia, én nem mennék hozzá feleségül, de az biztos, hogy választás elé állítanám. Vagy lemondjátok az esküvőt és ketten szervezitek úgy, ahogy nektek tetszik, vagy nem lesz esküvő. Lehet gonosz vagyok, de most érzékeny vagyok erre a témára nagyon, mert nekünk is esküvő lesz és vannak olyanok, akik még vannak bolondulva. Mi fizetjük, de mi vagyunk a szánalmasak, mert rokonok, akikkel 10 éve nem beszélünk, nincsenek meghívva, miért nem lesz DJ, mi az, hogy csak 11-ig fog tartani a vacsora, stb. Na kérlek szépen, ezek az emberek nem lesznek ott,hiába az apám, meg a pereputtya. Egy esküvő szervezését soha, de SOHA nem szabad más kezébe adni, főleg nem olyan anyoséba, aki utál, mert elveszed a kisfiát... Egy a lényeg, itt a párod vagy leállítja őket, vagy készülj, hogy szomorú és keserű életed lesz, ahol te leszel az utolsó mindemben, meg a gyereked.
2019. ápr. 6. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!