Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házaspár nem tudja meg hogy ki mennyi pénzt tett a borítékba a menyasszonytáncnál, igaz?
Hivatalosak vagyunk májusban egy távolabbi unokatesóm esküvőjére. (Egyéb okok miatt amúgy nem tudunk sokáig maradni, max pár órát a szertartás után)
Sajnos most nem állunk úgy anyagilag, hogy 50-100ezret dobjunk a borítékba. Mivel előbb el is megyünk majd, jó úgy, ha anyukám adja nekik oda azt is majd? Ő marad a menyasszonytáncig, én viszont úgy gondolom, hogy nem is illene akkor odaadnunk, mikor elmegyünk előbb, másrészt nem is szeretném, hogy kibontsák és akkor tudják, hogy milyen keveset adtunk. Szerintetek ez így jó lesz? Akkor nem tudják meg igaz? (Bocsi de 15 éve nem voltam esküvőn, nemtudom hogy müködik az ilyen)
Távolabbi rokonnak amúgysem kell 50-100ezret adni,, ha úgy álltok szerintem.
A 20as bőven jó, emiatt ne érezzétek rosszul magatokat. Főleg, ha a család jómódú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!