Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasoknak esküvő?
Szamomra ex a fogadalom-megujitas olyan komolytalan.
Talan a hazassagkoteskor tett fogadalom elevul vagy lejar?
Nekem a Gyozike es a Bejja asszony jut az eszembe, akik azert csinaltak ezt, hogy kicsit szerepeljenek a rokonsag elott.
2-es, az, hogy Győzikéék mire használták, még nem teszi komolytalanná. Meg tudom érteni, ha egy házaspárnak nem telt olyan esküvőre, amit szerettek volna, és át akarják élni úgy, ahogy vágytak rá, ez jó megoldás.
Ezenkívül még ezüst vagy aranylakodalom alkalmával is szép szertartás, a mai világban akik leélnek együtt 25 vagy 50 évet, az tényleg ünneplendő:-). Nem voltam még ilyen eseményen (ősszel lesz majd esedékes egy), úgy képzelem, ez már nem a közös út kezdetén tett fogadalom, hanem egyfajta összegzése a közös életnek, és megerősítés a hátralévő időre.
Ez nevetséges. Az esküvő NEM a lakodalom! A rokonság sem fog örülni neki.
Ha mindenáron banzájt akartok, akkor az eskü megújítása jöhet szóba az anyakönyvvezető előtt.
#3 NEM a Gyozikeek miatt komolytalan, csak ok jutnak az eszembe errol.
Az eskuvo attol unnepelyes, hogy egyszeri alkalom. Ha nincs penz, akkor vagy el kell halasztani addig, amig lesz ra penz, vagy beerni kis eskuvovel.
De ha elmennek egy olyan eskuvore vagy lagzira, ahol mar hivatalosan x ideje hazas az 'ifju par', abban semmi unnepelyes nincsen. Csak be akarjak potolni a rongyrazast.
Az ezust-, arany- es gyemantlakodalom, pedig csak neveben lakodalom. Valojaban az csak egy nagyobb unnepsege a hazassagi evfordulonak.
Tudom, mi az aranylakodalom, szüleimnek már megvolt:-) Természetesen szűk családi körben.
Szerintem a kérdezőre és a párjára tartozik, mit és miért akar, másra nem. Véleménye lehet mindenkinek, ez viszont nem kell, hogy bárkit befolyásoljon.
Én megadtam a kért felvilágosítást a kérdezőnek, a többi off. További sok boldogságot kívánok nekik.
Nyilvan en sem gondolom, hogy a velemenyem maga az objektiv igazsag, de szemely szerint giccsnek tartom a fogadalomtetelt.
Mar maga a kerdes is (hazasoknak eskuvo) egy paradoxon.
A szuleidnek gratulalok. Ritka manapsag az ilyen hosszu hazassag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!