Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha az esküvőtökön tévedésből valaki egy vendéghez menne oda gratulálni, mert azt hitte ő a menyasszony?
EZ szerintem poén :D
Ha szerencsétek van, van róla videó, és évek múlva is röhögtök rajta :D
Öltözéken?
A mai világban? A menyasszonynak is lehet visszafogott, szolid ruhája, és lehet egy-két elvetemült vendég, aki túlöltözik.
én menyasszonyként nem tudnám számon tartani, hogy ez megtörténik :D
emlékszem, az esküvőn annyi mindenre akartam figyelni... aztán egy csomó mindenre nem sikerült.
azt, hogy a tömegben valaki odamegy gratulálni valakinek, tuti nem szúrnám ki.
amúgy égés, de nem a menyasszonynak, hanem annak, aki gratulál, mert milyen lüke már, hogy azt se tudja, hová jött, és kit látott előbb az oltárnál férjhez menni??? mert gratulálni utána kell, ugye, és az gratulál, akit a pár meghív, és már azt se tudja, ki hívta meg? vagy bunkó módon elmegy idegenként?...
másrészt égő annak, aki túlöltözi a menyasszonyt.
Gratulálni a végén szoktak, nem? Akkor hogy nem látta, hogy ki a menyasszony, kiket esketnek össze?
Amúgy nem szólnék semmit, simán kiröhögném:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!