Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit szólnátok, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha az esküvőtökön tévedésből valaki egy vendéghez menne oda gratulálni, mert azt hitte ő a menyasszony?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 10. 00:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
44%
Remélem a kamera be volt izzítva :D
2015. ápr. 10. 04:38
 12/32 anonim ***** válasza:
46%
Bár pár feles után nem csoda :D
2015. ápr. 10. 04:39
 13/32 anonim ***** válasza:
65%

Kicsit furcsállnám, hogy olyan emebrt hívtunk meg, aki nem ismer..

Egyébkent csak röhögnék, bár szerintem én sem vettem volna észre..annyi mindenr figyel az ember.l

2015. ápr. 10. 05:54
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem is tudnék róla.
2015. ápr. 10. 07:28
 15/32 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen velem is tortent :) a parom testvere hazasodott es volt tobb meghivott a volegeny reszerol, akik szemelyesen meg nem talalkoztak a menyasszonnyal, mert kulfoldiek voltak. Rajtam egy vilagoskek kisruha volt, meg csak nem is feher :) a csaladtagoknak egy pici rozsat tuztek a ruhajukra, de nekem olyan volt a ruham anyaga, hogy ha arra tuztuk volna, megmarad a tu helye, ezert a parom anyukaja a kontyomba tuzte. (Talan ez is megteveszto lehetett) a legnagyobb "hiba" az volt, hogy a menyasszony a kezembe adta a csokrot, hogy vigyem mar le a kocsihoz. Parommal setaltunk le a lepcsohazban otthon, mikor szembe jottek ezek az ismeretlen angol rokonok es a nyakamba borultak gratulalni. En meg eloszor nem is ertettem, hogy mi van, kik ezek :D vicces volt, senki nem huzta fel rajta magat. A menyasszony is csak nevetett :P
2015. ápr. 10. 07:33
 16/32 anonim ***** válasza:
85%
Ha egy 80 éves bácsika tennék, aki otthon hagyta a szemüvegét, és csak foltokat lát, akkor el tudom képzelni a szituációt. Egyébként nem hiszem, hogy gyakori eset.
2015. ápr. 10. 08:47
 17/32 anonim ***** válasza:
85%
Voltam olyan esküvőn, ahol 5 (!!!!) nő volt fehér, földig érő csipke ruhában. A menyasszony magyaros fűzős törtfehér ruhában volt. Ott simán lehetett volna másról hinni, h menyasszony. Ez annak vérciki, aki úgy öltözött fel egy esküvőre, hogy menyasszonynak lehetett nézni/túlöltözte a menyasszonyt.
2015. ápr. 10. 09:05
 18/32 anonim ***** válasza:
77%
Mivel nálunk én voltam egyedül egyértelműen menyasszonyi ruhában, azt hinném, piszok ütős házi pálinkánk van. :D
2015. ápr. 10. 09:34
 19/32 anonim ***** válasza:
68%
Biztos nevetnék rajta, de ennek minimális az esélye.
2015. ápr. 10. 09:35
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
Biztos sokat ivott.
2015. ápr. 10. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!