Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit szólnátok, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha az esküvőtökön tévedésből valaki egy vendéghez menne oda gratulálni, mert azt hitte ő a menyasszony?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 10. 00:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
47%
Én tavaly náron láttam fb-on, hogy az unokatesóm postolt egy képet magáról és pár ismeretlenről, ami esküvőn készült és az unokatesómon egy full csipke tárd alá érő hófehér ruha volt. Mind addig azt hittem, hogy normális, jól nevelt unokatesóm van, de kénytelen voltam rájönni, hogy egy ilyen egyértelmű helyzetben se képes megfelelő ruhát felvenni. Ha semmi más elegáns nem lenne a szekrényemben, csak egy ilyen ruha és nem lenne pénzem másikat venni, akkor szépen beáztatnám egy lavórba egy piros pólóval, ami ereszti a színét. Biztos nem lenne képem elmenni fehérben egy esküvőre. Nekem nyáron lesz az esküvőm, de ha valaki fehérben jön, leszek olyan dühös, hogy megkérdezzem, mégis hogyan képzelte ezt!!
2015. ápr. 10. 12:53
 22/32 anonim ***** válasza:
44%
Most őszintén, akármennyire is a vendéget minősíti ez legtöbbször (én sem spagettipántos nyári ruhában vagy póló-farmerben szándékozom férjhez menni), azért nekem rosszul esne, hogy nem nézik ki belőlem, hogy én vagyok a menyasszony.
2015. ápr. 10. 13:42
 23/32 anonim ***** válasza:
87%
Én nem hívnék meg olyan embert, aki nem ismer, illetve nem tudná hogy épp az én esküvőmön van....
2015. ápr. 10. 14:07
 24/32 anonim ***** válasza:
30%
Nem biztos, hogy a vendégek közelébe csak a násznép tagjai kerülhetnek... véletlenül betéved az étterembe vki, aki nem olvassa el az ajtón a zártkörű rendezvény miatt zárva c. feliratot, vagy éppen a lagzi helyszínének kerti részén beszélgetnek a vendégek, míg ott megy el egy ismeretlen előtte...
2015. ápr. 10. 14:22
 25/32 anonim ***** válasza:
89%
Talán nem kellenének idegenek az esküvőre, csak hogy minél nagyobb legyen a felhajtás. ;)
2015. ápr. 10. 15:03
 26/32 anonim ***** válasza:
87%
Előzővel értek egyet, amúgy meg ez a "ne öltözd túl a menyasszonyt" elég necces, ha nem tudod, hogy fog kinézni, mert simán felvehet valami nagyon szolid cuccot, amihez képest egy koktélruha is puccos. Ismerősöm volt olyan esküvőn, ahol próbálta kideríteni, milyen ruhában lesz a menyasszony, de mindig csak azt kapta válasznak, hogy titok, titok, aztán az volt a nagy titok, hogy egy nem túl díszes, halványkék ruha volt rajta. Nagyon szép volt, de ezután még lebaszta azokat, akik túlöltözték, meg azokat is, akiken szintén halványkék volt...
2015. ápr. 10. 15:07
 27/32 anonim ***** válasza:
70%
Mit szólnék? Semmit. max. röhögnék egy jót!
2015. ápr. 10. 16:02
 28/32 anonim ***** válasza:
54%

28-as pont az ilyen suttyókat, mint te nem szokták a kocsmán kívül máshova hívni. :D Nem is vártunk normális választ egy gyökértől.

21-es nem leszel túl gyakori az esküvődön, de azt csodálom, hogy férjet találtál. :D

Én még mindig poénnal ütném el a kellemetlen helyzetet, aztán nevetnénk egy jót. D:

2015. ápr. 10. 18:18
 29/32 anonim ***** válasza:
67%
Ezt hívják tapintatnak, aminek a hiánya miatt vannak olyanok, mint te. :D Sajnos!
2015. ápr. 10. 19:28
 30/32 anonim ***** válasza:
89%

A hetvenes evekben tortent, hogy igazi falusi satoros lagziba voltunk hivatalosak. A menyasszony a fouton, kozvetlenul a templommal szemben lakott. Az eskuvo utan az ifju par es az eskuvoi menet eleje atment az uton es mar el is tuntek a satorban,az utrol nem lehetett latni oket. En a parommal a jarda szelen acsorogtam, mogottunk a nasznep tobbi resze, vartuk, hogy mi is atmehessunk az uton , amikor feltunt, hogy az autosok integetnek, mosolyognak,dudalnak. Akkor esett le a tantusz, hogy engem neznek menyasszonynak a kremszinu nadragkosztumomben.Istenem, de szep is volt! 16 eves voltam:)

Par evvel kesobb, egy etteremben dolgoztam, es volt egy rendezvenyunk, egy eskuvo. Jott is a nasznep, de menyasszony sehol. Azaz volt, csak eppen piros nadragkosztumot viselt. Na ot nem lett volna nehez tuloltozni

2015. ápr. 10. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!