Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért mondják hogy "áll mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy "áll mint fassz a lakodalomba"?

Figyelt kérdés
Egy ideje foglalkoztat ez a kérdés légyszíves segítsetek megtudni
2019. márc. 28. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, nem biztos, ugye régen nem volt szex házasság előtt. A vőlegény pedig nyilván már alig várta a nászéjszakát.
2019. márc. 28. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
A lakodalomra sok no kioltozik es sminkeli magat hogy minel csinosabb legyen. Es allitolag ugye a ferfiak csak szexre gondolnak, a latvanytol meg folyamatosan ingerek érik.
2019. márc. 28. 12:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Érdekes felvetések

Ezekre nem is gondoltam

2019. márc. 28. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
nekem egy harmadik elképzelésem van. régebben a lakodalom volt lényegében ez egyetlen szórakozási lehetőség. volt egy esküvő, összejött a fél falu, ittak, táncoltak. úgymond a lakodalom a szórakozóhely szerepét töltötte be. és mivel csak itt lehetett kötöttség nélkül "csajozni", ezért minden pasi be volt gőzölve. részegek voltak, levetkőzték a gátlásokat, kivitték a csajszit az istállóba. én erre tudok gondolni
2019. márc. 28. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden évszaknak megvolt a maga mulatsága, ünnepek sokasága(aratóbáltól kezdve a szüreti mulatságon át a télűzőig) és szexre is sor kerítettek a fiatalok, nem vártak házasságig, hiába nézték ezt rossz szemmel.
2019. márc. 28. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:
En is arra gondolok, mint a 3#.
2019. márc. 28. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Én eddig azt hittem, hogy a mamlasz pasikra mondják, akik nem találják fel magukat és nem tudják, hogy az adott szituban mit csináljanak.
2019. ápr. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!