Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ültetés rend hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ültetés rend hogyan?

Figyelt kérdés

U-alakban lesznek az asztalok. A főasztalnál menyasszony apja, menyasszony, vőlegény, vőlegény anyja a sorrend (mindkét félről csak egy szülő van).

Az oké, hogy a párokat egymás mellé ültetjük. De a családokat? Pl a 4 fős (2 szülő, 2 gyerek) családokat hogyan? Egymás mellett sorban, vagy kettészedve 2-2fő egymással szemben?

A legkisebb gyerek is 9 éves, a többiek 12-15évesek,szoval pici nincs köztük.

Illetve, lehet, hogy egy párt csak egymással szemben fogunk tudni ültetni (nem egymás mellé). Ez mennyire gáz?

2019. márc. 9. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Seminnyire. Ugyanúgy tudnak egymással beszélgetni, ha szemben ülnek, mintha egymás mellett. Párom nagybátyjáék 8-an vannak, szerinted egy 30 fő ls lagzinál szintén U alakban egymás mellett fognak ülni. Nyilván nem. 4-4. Kisgyerek (a 9 éves) mellett legyen az anyja, arra figyelj, a többi meg mindegy.
2019. márc. 9. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Azért nem válaszolnak, mert ez teljesen evidens. Párok, családok együtt ülnek.
2019. márc. 9. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem utolsó, nem evidens. Olvasd el az első válaszom. Nem is lesz 8 fő hely hosszú az U szára.
2019. márc. 9. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
És te ezthonnan tudod? :)
2019. márc. 9. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
A miénkről beszélek, te nagyon okos. Ha nem jön ki úgy az asztalrend, hogy a családok egymás mellett üljenek, lehet 2-2,mert szerinted este a vacsora asztalnál is libasorban ülnek egymás mellett?? Ha szemben ülnek, speciel jobban tudnak beszélgetni, mondjuk mindenki mindenkivel, nem csak mindenki a mellette ülővel. Nekünk van egy 8 fő ls és egy 9l6 fő ls család lunk, mi így oldottuk meg.
2019. márc. 9. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
*8 fős és egy 6 fős.
2019. márc. 9. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Én szemben ültem a párommal az egyik esküvőn, mellettünk idegenekkel. Nekem nagyon nem jött be. A zene miatt nem tudtunk beszélgetni, még a mellettem ülő sem hallotta volna ha hozzá szólok.

Amúgy sem vagyok barátkozós típus, rendkívül rosszul éreztem magam.

Az én esküvőmön ilyen tuti nem lesz.

Ha van 2 gyerek plusz 2 szülő akkor szerintem mehetnek egymással szembe.

2019. márc. 11. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!