Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdőben esküvő?
hát, én csak úgy az erdőben nem tartanám. csak ha belegondolsz, hogy a násznépnek pisilnie is kellhet, kézmosás, stb. mindenki szép ruhában, netalántán sár van, az már alapból cinkes úgy. nincs kivilágítás, bajos, bajos...
a sátor bérlés baromi drága, ahhoz ugyebár kellenek asztalok, padok, étkészletek, evőeszközök, pincérek..
kolléganőmék is sátoros lagzit akartak, 80 főre 1 milliót szántak, de ezekkel együtt nem jöttek volna ki belőle, így inkább étteremben tartották.
pár éve voltam olyan lagziban, ami egy erdő melletti étteremben volt, fa sátor van, és ott volt a vacsora, meg a mulatás.
miután eddig megírtam, gondoltam át, hogy nem tudom, csak az esküvőt, szertartást akarjátok erdőben, vagy az egész lakodalmat is?
ha csak az esküvőt, akkor az nem olyan problémás. kolléganőméknek a szertartás egy tónál volt, csináltak boldogságkaput, meg kb. 40 széket béreltek, aki akart leülhetett, többnyire az idősebbek, a többiek pedig álltak. az a fél óra-óra kibírható, csak figyeljetek rá, hogy legyen árnyék. illetve arra is legyetek tekintettel, hogy könnyen oda lehessen találni, vagy sűrűn kitáblázni, jelölni szalagokkal, hogy merre található.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!