Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyunk katolikusak, az esküvői fotózást tarthatjuk katolikus templomban?
Figyelt kérdés
Csak a fotózást, az esküvő polgári lesz. Nem is a vallásos lelkület miatt gondoltam, de van egy gyönyörű katolikus templom, ahova gyakran eljárok, mert olyan szép és olyan kellemes bent lenni. Szerintetek van rá esély, hogy engedik?2017. júl. 10. 17:27
1/7 anonim válasza:
Általában nem... Persze manapság a templom javára juttatott felújítási pénzek sok mindent megoldanak.
Ennek ellenére szerintem neveséges ateistakét templomban fotózkodni, inkább keress valami kastélyt pl
2/7 anonim válasza:
Hát bocsi, de szerintem is hülyén néz ki, h nem vagytok katolikusok és ott történik a fényképezés... Persze manapság már mindent meglehet pénzért venni, de nem szívesen magyarázkodnék a jövőben, h "Nem vagyunk katolikusok, csak tetszett a környezet". Ez számomra képmutatás...
3/7 anonim válasza:
Pénzzel biztos. Mindent a jó fotókért amik mehetnek facebookra hogy milyen nagy a szerelem :)
4/7 anonim válasza:
Egy templom nem műterem... Az más, ha ott lenne az esküvő és azért vannak ott is képek. Ti tényleg csak díszletnek használnátok a templomot.
Egyébként mindent félretéve, csak a kérdésre koncentrálva: nyilván attól is függ, hogy mennyi időt venne igénybe a fotózkodás, nem mindegy, hogy csak 5 perc alatt lőttök pár képet vagy ott vagytok 2 órát. Ha tovább tart, akkor nyilván liturgia alatt nem lehet, és egyébként is megvan rá az esély, hogy azt mondják, hogy csak liturgikus célra lehet használni a templomot.
5/7 anonim válasza:
célszerűbb megkérdezni az adott templomban a papot, hogy mi a BIZTOS álláspontjuk, mint vadigenektél BIZONYTALAN véleményeket kérdezz. mindegy, hogy mi mit mondunk, írunk, gondolunk erről, akkor is az lesz, amit a templom üzemeltetői engednek nektek...
7/7 anonim válasza:
Szerintem is tartsátok a fotózást inkább egy kastélyban. A templom nem egy díszlet, nem ez a funkciója, som templomban meg nem is szabad fényképezni, pláne vakuzni. Nem hinném, hogy megengednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!