Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő az ország másik végében? Valóban bunkóság lenne?
Vas megyében élek és a vőlegényem is vas megyei, ahogy a vendégeink 90%-a is, a maradék környékbeli vagy pesti. Nekem kislány korom óta van egy álmom, hogy mely kastélyban szeretnék férjhez menni (van is ott erre lehetőség), annyi a bibi, hogy az ország másik végén van. Nézegettem a közelebbi helyeket, de egyik sem olyan csodás. A vőlegényemnek is nagyon tetszik.
Elkezdtük intézni a dolgokat és azt is meg tudjuk oldani, hogy a vendégeink szállásolása megoldott legyen, de többen jelezték, hogy ez a távolság nagyon nem jó, valaki egyenesen bunkóságnak bélyegezte. Tényleg ennyire gáz lenne?
Bocs az OFF-ért!
Melyik kastély a kiszemelt helyszín, ha szabad kérdezni? (Rajongok a kastélyokért!) :)
Sok boldogságot!
"Most már komolyan elkezdett érdekelni:
A válaszolók szerint ha mondjuk a pár két tagja az ország különböző részeiről származik, akkor:
- ne legyen esküvő, úgyse menne el senki
- legyen esküvő csak az egyik családnak (amelyik fontosabb)
- legyen 2 esküvő a 2 családnak, egyszer itt, utána ott
? :D
Vagy hogy oldanák meg, hogy ne legyen "bunkóság"? :D"
26-os, de nem ez volt a kérdés. Itt mindkét fél egy országrészben lakik, egymáshoz közel, és a rokonság is. Tehát itt nem MUSZÁJ megutaztatni a násznépet az ország túlsó felébe. Pont ez a lényeg, hogy nem muszáj, ennek ellenére az ifjú pár mégis ezt szeretné.
Nekem volt győri barátnőm, szegedi fiúval (egyetemen jöttek össze), természetes, hogy döntöttek egyik város mellett a kettő közül, ott senki nem is húzta a száját, mert ott nem hobbiból lett megutaztatva a násznép, illetve csak a fele ugye. Kérdezőnél mindenki meg lenne utaztatva, mert még a meghívottak is (a kevés pestin kívül), szintén a környékükön laknak.
Teleki-Degenfeld :)
Köszönöm szépen! :)
"Muszáj"? Nem "muszáj" akkor se, ha messze laknak egymástól, hiszen lehet esküvő nélkül is élni, sőt, két teljesen véletlenszerű ember tanúzásával is lehet házasságot kötni, nem "muszáj" családot hurcolni akkor se, ha az általam vázolt szitu van. Szóval a kérdésem még mindig áll.
#Kérdező
Én nem rajongok a kastélyokért, de ez a helyszín nagyon szép!
Ha a szeretteiteknek oké, akkor hajrá, nehogy már random kollégákhoz kelljen alkalmazkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!