Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő az ország másik végében? Valóban bunkóság
lenne?
Figyelt kérdés
Vas megyében élek és a vőlegényem is vas megyei, ahogy a vendégeink 90%-a is, a maradék környékbeli vagy pesti. Nekem kislány korom óta van egy álmom, hogy mely kastélyban szeretnék férjhez menni (van is ott erre lehetőség), annyi a bibi, hogy az ország másik végén van. Nézegettem a közelebbi helyeket, de egyik sem olyan csodás. A vőlegényemnek is nagyon tetszik.
Elkezdtük intézni a dolgokat és azt is meg tudjuk oldani, hogy a vendégeink szállásolása megoldott legyen, de többen jelezték, hogy ez a távolság nagyon nem jó, valaki egyenesen bunkóságnak bélyegezte. Tényleg ennyire gáz lenne?
Nem biztos, hogy jó ötlet a busz. Gondolom, nyáron lesz. Pl. 300 km busszal lesz vagy 3,5 óra. Szünettel is rengeteg. Zsúfolt, meleg, mindenki elcsigázottan érkezik. A gyerekek vonyítanak, unatkoznak, az idősek rosszul lesznek a melegtől. Izzadtan, gyűrötten esnek le a buszról a többiek is.
Kocsival sokkal kényelmesebb. Buszt akkor, ha nem lesz teljesen tele, és bőven van helye mindenkinek.
Szerintem jobb lenne, ha megmondod mindenkinek, hogy nem kértek nászajándékot, meg nem lesz mennyasszony tánc, csak azt szeretnétek, hogy legyenek ott veletek.
2019. márc. 4. 13:06
12/36 A kérdező kommentje:
Novemberben lesz.
2019. márc. 4. 13:09
13/36 anonim válasza:
Én alapból bunkóságnak tartom így megutaztatni a násznépet. De ez én vagyok, mindenki másképpen gondolja.
2019. márc. 4. 13:19
14/36 anonim válasza:
Nekem a tesómék Szentgotthárdon laknak, mi Pestről mentünk, ebben nem volt semmi megutaztatás, mert ők életvitelszerűen laknak ott, de mégis, bazi hosszú út volt (úgy, hogy a panzióban aludtunk, másnap jöttünk haza, ők fizették mindenkinek.) Csak a tesóm miatt mentem el, nekem sok volt, levezetni is.
2019. márc. 4. 13:21
15/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem bunkóság, csak nem praktikus. Aki szerint ez bunkó, az el van tévedve. Aki el akar menni, ígyis úgyis elmegy, akkor is, ha New Yorkban lesz. Mi Pest megyeiek vagyunk, a Balatonon akartuk tartani az esküvőnket, mert fél életünk az a hely, de a költségek és a vendégek utaztatása miatt elvetettük az ötletet. Amúgy is a 34 meghívott főből 30 idevalósi. Ha lett volna rá pénzünk, esküszöm, meggondoljuk. Mondjuk az nem olyan nagy táv, mint amit te mondasz. Ha már most többen jelezték, célszerű lenne helyben tartani az esküvőt. A kastélyba meg menjetek el nászútra, ha az lehetséges.
2019. márc. 4. 13:26
16/36 anonim válasza:
Én sem nevezném bunkóságnak a dolgot, de azt tényleg mérlegelni kell, hogy van akinek ez nem férhet bele. Ettől függetlenül nekik is figyelembe kell venni azt, hogy neked ez az álmod, ez a vágyad. Én maximum csak szomorú lennék, ha olyan helyen lenne ahova nem tudnék elutazni, mert költséges lenne, de tiszteletben tartanám, hogy a pár ezt szeretné. Szervezőként az jutna eszembe, hogy ha többen vannak helyiek akik mondjuk nem tudnak ott lenni a nagy napon, nekik is szerveznék egy kisebb összejövetelt hogy velük is megünnepelhessük a dolgot. Ez a nap rólatok szól, nyilván vannak dolgok amiket mérlegelni kell, hogy mi mennyire fontos, de azt tartsd észben, hogy mindenkinek sosem fogsz tudni megfelelni egy nap igazán belefér, hogy minden úgy legyen ahogy elképzelted és szeretnéd.
2019. márc. 4. 13:29
17/36 anonim válasza:
AKÁRMILYEN esküvőt szervezel, lesz olyan, aki húzgálni fogja a száját. Úgyhogy kár ezzel foglalkozni, amúgy is a ti napotok, szervezzétek olyanra, amilyenre ti szeretnétek! Mások meg majd szerveznek maguknak olyan esküvőt, amilyet ők akarnak.
2019. márc. 4. 13:34
18/36 anonim válasza:
Az esküvő még mindig nem a vendégekről szól, hanem a párról. Jó lenne ezt felfogni végre!!!
Ott tartod ahol jól esik. Szerintem ha megoldható, akkor max intézzetek buszt, ha valakinek az útiköltség a probléma.
2019. márc. 4. 13:54
19/36 anonim válasza:
A válaszok alapján mindjárt megsajnálom szegény rokonságot, amiért ingyenbuliba akarja vinni őket a gonosz önző ifjú pár. Nevetséges már, amit néhányan művelnek, ma már minden is sértő.
A mi családjaink 200 km-re laknak egymástól, mindenki túlélte, hogy "utazgatós" esküvőnk volt.
2019. márc. 4. 14:42
20/36 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem bunkóság, ez a te napod. Ettől függetlenül én nem utaznék ennyit a világ végére, de nem lenne belőle sértődés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!