Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy a vőlegényem éveken keresztül több nővel, többször megcsalt. Állítja, hogy változott. Nyáron lenne az esküvőnk.
2019. márc. 2. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%

Hogyan tudtad meg? Elmondta, vagy kiderült?

Nos, én szerintem szakítanék .

Egyrészt most derül ki, hogy évekig csalt, szóval hazudott, átvert, kihasznált. Nem tudnék megbízni benne.

Másrészt arra gondolnék, hogy ha hozzá megyek, megváltozik? Dehogy...

ha terhes leszek és mondjuk nem lehet szexelni, mit tenne? Ha szülés után maradna rajtam felesleg, vagy megváltozna a testem úgy, hogy neki nem tetszik, mit csinálna? és még 1000 ilyen kérdés a jövővel kapcsolatban.

Elhiszem, hogy velem maradna és nem menne az első adandó alkalommal félre? Szülnék gyereket egy ilyen embernek, aki ÉVEKEN KERESZTÜL, TÖBB NŐVEL csalt meg a kapcsolatunk elején, amikor - gondolom - fiatal voltam és csinos? 20 év múlva mi lesz?

Elhiszem, hogy jóban, rosszban kitartana mellettem?

Én nem tudnám elhinni.

Én nem mennék hozzá. Lefújnám az esküvőt és szakítanék, hogy esélyem legyen egy rendes, megbízható, korrekt pasit találni magam mellé. De ha nem sikerülne,a semmi is jobb egy ilyen görénynél.

2019. márc. 5. 12:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék hozzá.

Ha elhiszed neki, hogy megváltozott, akkor oltár helyett inkább párterápiára menjetek. Ha van okod kételkedni a változásban (az, hogy ő azt állítja, nem túl meggyőző érv), akkor meg inkább szakíts.

De hozzá ne menj.

2019. márc. 12. 15:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!