Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok erről a ruháról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a ruháról?

Figyelt kérdés

[link]

Csak kicsit hosszabb uszállyal (3 méter) és fátyollal (6 méter).

2019. febr. 17. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szep ruha nagyon, de en magamnak nem valasztottam volna pant nelkulit, hogy mindig azt figyeljem mikor csuszik le, fel kell huzni..nem ereztem volna jol magam benne
2019. febr. 18. 12:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló ruhám lesz, annyi plusszal, hogy a szoknya részén csipke virágminták lesznek és úszályossabb, na meg varratok hozzá illő csipke pántot. De amúgy nekünk is 34 fős vacsora lesz, nem tudom, miért lenne jobb, ha egyszerű ruhát választanék, csak mert nem 134 fő a meghívottak száma. Az úszály legyen felcsatolható, azzal egyet értek, az enyém például olyan lesz.
2019. febr. 18. 12:43
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Szűk körű önkormányzati esküvőre 3 méteres uszály szerintem is vicces, de ha ez volt az álma, hát kik vagyunk mi hogy megítéljük.
2019. febr. 18. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Álomruha

A nyáron megyek férjhez. Hasonló lesz.

2019. febr. 19. 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a fajta ruha (pánt nélküli, fűzős, nagy tüllszoknyás) már nagyon unalmas, a menyasszonyok szerintem 3/4-ének ilyen van. Ennek hatalmas a szoknyája, nem lehet valami kényelmes.
2019. febr. 19. 19:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem ronda, de nem az én stílusom. Tucat "hercegnős" vmi, nekem a letisztultabb, elegánsabb, kifinomultabb darabok jobban tetszenek (kevésbé habcsókos alj), ill. nem szeretem a pánt nélküli dolgokat (nemcsak magamon, alapvetően jobban tetszenek a pántos ruhák mindenkin).
2019. febr. 20. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:
ha van hozzá ilyen zép dekoltázsod, és vékony derekad, kecses vállaid, akkor tökéletes választás.
2019. febr. 26. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!