Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen típusú esküvői ruháról?
Hirdetésben jött szembe, szerintem gyönyörű annak ellenére, hogy alapvetően a klasszikus fehér ruhák tetszenek.
Mit gondoltok, egy hasonló szabás egy teltebb lányon is jól állna?
Szerintem egy teltebb nőnek ez nagyon rossz választás lenne!
Ez a csaj is tuti vékonyabb, mint ahogy ebben kinéz
szép ruha, de szerintem kövérít, mind a fazon, mind a díszítés.
egy kövér nőnek a minél egyszerűbb fazonra kell törekednie, mert ezek a rakottas, derékban elvágott megoldások csak a vékony lányokon mutatnak jól.
Köszi a válaszokat. Hármas, mell alatti szoknyarészt semmiképp sem szeretnék, gondolom valami ilyesmire gondolsz, de szerintem ezek olyanok, mint egy zsák. :/ Oké, hogy dagi vagyok, de attól még szeretném szépnek érezni magam.
Inkább A-vonalban gondolkodom, vagy olyan "hercegnősben", ami deréktől bővül, nem csípőtől, mert derekam van szerencsére. Pontosan ezért született a kérdés is, mert oké, hogy bemegyek és felpróbálom, de nem szeretném kiröhögtetni magam azzal, hogy valami totálisan előnytelenhez ragaszkodom.
Mivel életemben nem volt még rajtam ilyen ruha - utoljára szalagavatón, de ott inkább az volt a szempont, hogy mit adnak a méretemben, manapság már sokkal nagyobb a választék, mint régen... -, ezért nehéz.
A mintákkal igazatok lehet, pedig tényleg nagyon megfogott ezekkel a díszítésekkel.
Köszönöm! :)
Szerintem a lényeg,hogy jól érezd magad a ruhádban:)
Érdemes ezt megkukkantanod,itt teltebb hölgyekkel vannak lefotózva a ruhák. Inkább a szabást/típust érdemes nézni:
Sok sikert :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!